onsdag den 4. februar 2015

Skoleprojekt 2015

Så har vi afsluttet vore emnedage i udskolingen. Endnu engang har jeg stået for et naturbinderi-værksted, som har sørget for at udsmykke den smukke gamle trappeopgang i vort hus.

Vores materialer har været hønsetråd, birkeris, efeu, hvide primula og masser af vindseltråd! Birkeris har vi fundet rundt omkring i byen på jorden ved offentlige bygninger og parkeringspladser - og det sidste i præstens have! Det var lidt en udfordring at finde birkeris nok, og få den gravet frem af sneen. Men det lykkedes.

Det har været en fornøjelse at se eleverne arbejde med binderiet - det rene svir faktisk. De blev rigtig glade for resultatet - og jeg synes, det blev ovenud smukt!

Her følger en mængde billeder. Det er meget svært at fange det hele med kameraet. Der er 6 reder i forskellige højder i den knap 10 meter høje skakt.


 
 
 

Sidste år udsmykkede vi også trappeopgangen, hvis du vil se det, så klik HER.

6 kommentarer:

 1. SMUKT SMUKT SMUKT ,roligt bevægeligt og levende, en fornøjelse for mig som beskuer, og en fornøjelse at læse om jeres samarbejde. Dejligt du deler!

  SvarSlet
 2. Hvor er det flot og sikken en opgave at samle alle de birkeris og binde de mange reder :o)

  SvarSlet
 3. Smukt og godt både eleverne og dig har nydt projektet :-)

  SvarSlet
 4. Hvor er de flotte. Dejligt at du fandt på noget som kunne fange børnenes interesse.

  SvarSlet
 5. Det ser rigtig godt ud.
  Det var så dejligt at hilse på dig på Haughus Gods. Selvom der ikke var så meget tilbage af dine fine kreationer, da jeg kom, fik jeg alligevel en fornemmelse af hvor godt det hele må have set ud med fuldt hus af blomster. Du er jo en sand mester binder.
  Jeg fik købt endnu flere gode skatte med mig hjem da jeg gik en ekstra runde.
  Min mor blev rigtig glad for den fine rede jeg havde købt med til hende, ligesom jeg selv.
  Sådan et arrangement kan du sagtens begive dig ud i igen en anden gang. Måske vi ses igen derude. Det kunne være hyggeligt. Vidste slet ikke at du boede i nærheden, andet end at du skrev på din blog at du skulle derud.
  Rigtig god weekend til dig og dine.
  Klem Lonni

  SvarSlet
 6. Dejligt at der findes lærer som dig, der pirrer elevernes nysgerrighed og kreative sans og det er jo ikke første gang du gør det, godt gået. Dig ville jeg godt have haft som lærer, da jeg gik i skole, det er virkelige smukke kreationer i har lavet :-),

  SvarSlet