lørdag den 23. maj 2015

Supplement

Da jeg var på planteskolen i går efter vort nye pæretræ, røg der også nogle stauder og et-årige med hjem. De er blevet plantet i det gamle staudebed, som trængte til at blive opgraderet og suppleret.
Der blev plantet kæmpeverbena, kæmpevalmue, eng-forgelmmigej og chrysantemum. Samtidig plantede jeg også de forspirede dahlia ud i bedet, så nu bliver det spændende at følge hen over sommeren.5 kommentarer:

 1. Hej Frede Det ser sørme godt ud, glæder mig til at se det blomstre. Kh Tina

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Tina - jeg glæder mig også. Der er så meget forskelligt uden den store sammenhæng, så det bliver aldrig et overdådigt blomsterflor, men det blomstrer på skift hen over sommeren, og det er også dejligt.

   Slet
 2. Fedt og stort staudebed:-) Her har jeg også plantet dahlia i jorden, altså uden potte, er spændt på om sneglene kan lade dem være i fred.
  Rigtig god pinse til dig og din familie!
  Hilsen Anette

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har også sat dahlia direkte i jorden, de er ved at komme op. Jeg er spændt på at se, om det gør nogen forskel med sneglene, om planten starter fra bunden eller er godt i gang. Jeg er startet med at smide ferramol rundt om alle dahlia, selvom jeg endnu ikke har set nogen snegle - hvis de dukker op, skal det få kamp til stregen!

   Slet
 3. Hej Frede, det skal da nok blive et smukt bed. Det er en kunst at plante noget der blomstrer på så der er blomster over hele sommeren. Jeg er først ved at lære det nu :o) og der mangler stadig en del. Da jeg var ved Blomstertøsen sidste år fik jeg en ide om hvad man kan plante. Kender du hende ? hun har også en blog.
  Forsat god Pinse
  Kh Linda

  SvarSlet