søndag den 14. juni 2015

Det tunge skyts

I går fik vi 9 mm regn, som haven bestemt godt kunne bruge. I formiddags fik en del af haven så en ordentlig bløder oveni, da bondemanden var ved at vande marken lige udenfor haven, og vandkanonen når et pænt stykke ind i haven. Det er en lidt hård omgang for planterne, for det er en lidt hård stråle, men en inspektion senere afslørede, at der ikke var sket noget!


Det var svært at få et billede af voldsomheden i vandet, men man er ikke i tvivl, hvis man ikke får sig flyttet i tide....

5 kommentarer:

 1. Hej Frede.Det var da en ordentlig dynge vand i fik der.................her fik vi kun 5 mm.
  Og vi trængte.
  God aften knus Jette

  SvarSlet
 2. Hej Frede man kan sagtens fornemme strålen ;-). Godt der ikke skete noget andet end planterne var glade for det eksta vand de fik, ved den lejlighed. Kh Tina

  SvarSlet
 3. Det var dog dejligt med 9 mm, vi fik 7-8 stykker her på sydfyn. Hvis bare dine planter kan holde til vandkanonen så er det da alletiders. Haven ser ihvertfald godt ud.

  SvarSlet
 4. Hyggeligt at hilse på dig i dag :-)

  Det er fint at få haven vandet. Det giver noget vand, når vandkanonen er i gang, her fik vi også vandet lidt af haven sidste sommer, når landmanden vandede marken rundt om vores grund - det er helt fint :-)

  SvarSlet
 5. Ja man kan godt se, at der kommer vand ned, jeg har prøvet at stå i vejen for sådan en strålekanon det er bestemt ikke sjovt :) så er det med at løbe stærkt.

  SvarSlet