mandag den 15. juni 2015

Plantemarked

Et af de gode lokale plantemarkeder fandt sted i søndags på Karensminde, en museumsgård nær Grindsted. Der er meget, som taler netop dette marked op: hyggelige omgivelser i og omkring den stråtækte gård, fine boder med godt udvalg, klappedyr for børnene, museet, foredrag af havefolk, mad og drikke, levende musik og en rigtig hyggelig stemning!
Jeg havde mine børn med, og der var en masse, de kunne få tiden til at gå med, samtidig med at jeg fik tid til at gå på jagt. Jeg løb også på Vivi fra 'Mit grønne univers', og vi fik en havesnak midt i alle herlighederne.

 
Markedet var velbesøgt uden at være overfyldt - der er dog ikke så mange mennesker på billederne.

 
 Mit afkom kunne næsten stå stille længe nok til et billede...


 
 Alle områder omkring gården bliver brugt til boder
 
 Havedagen er arrangeret af en lokalafdeling af Haveselskabet og Karensminde

6 kommentarer:

 1. Hvor ser det dejligt ud, det er altid en fornøjelse at komme til havemarked. Dit afkom ser ud til at også at fornøje sig :o))
  Kh Linda

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, vi nød dagen alle sammen! Det er ikke altid, de synes, det der have noget er så spændende, men Karensminde gider de godt!

   Slet
 2. Dejligt når man kan deles med sin familie om oplevelsen, du fik sikkert noget godt med hjem :-), kh Margit

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan du tro, Margit! De kommer på i morgen - det er jo luksus med sådan en dag, der kan give stof til flere blogindlæg :-)

   Slet
 3. Hej Frede.Det ser da bare hyggeligt ud på det plantemarked.Og dejligt at børnene også fik lidt ud af turen.Er da spændt på at se hvad der kom med hjem.
  God aften knus Jette

  SvarSlet
 4. Det ser rigtig hyggeligt ud og jeg håber at besøge stedet engang. :)

  SvarSlet