lørdag den 25. juni 2016

Valmuer en mas

Vender man ryggen til havn et øjeblik, bliver man noget så overvældet, når man kigger igen. Efter en travl uge, hvor haven har stået sidst på listen, det har været varmt og det har regnet en masse, er haven nu fyldt med ukrudt, og græsset er blevet langt.

MEN pyt med det, for i det nye staudebed blomstrer valmuerne fra Høneballehaven!

Hvor er de dog smukke - sikke en farve. Der er mange af dem, for jeg sløjfede en græssti midt i bedet i vinters, og så såede jeg valmuerne for at fylde hullet ud.


Nu er eleverne sendt på sommerferie, jeg har en lille uge med forberedelse tilbage, så hedder det også sommerferie her. Mine egne unger er flyttet! De er flyttet i telt i haven, hvor de har planer om at bo hele ferien. Lørdagen skal tilbringes i haven, den trænger til en kærlig hånd - det er en skøn tid!

2 kommentarer:

  1. Ja de valmuer gør nu noget for haven. Det er en herlig tid, selvom ukrudtet gror højt på grund af regnen, det kan også gro uden regn, vi har ikke fået så meget, så står roserne længere.

    SvarSlet
  2. Så flott valmuene står! Jeg har også lignende valmuer, de sådde seg selv fra utplantingen i fjor, så nå blir det mange av dem. Om noen dager blomstrer nok de fleste. Ha en fin helg! Hilsen Anne-Kristin

    SvarSlet