tirsdag den 11. april 2017

Kølig, solfyldt morgen

Det startede fint ud her til morgen med sol.
 
 
I hønseskovbedet står vibeæggene så strunke med deres ternede hoveder og slanke blade.
 
 
 
Fascinerende, når bregnerne ruller deres meget lysegrønne blade ud. Det er jo et helt mesterværk.
 
 
 
I skoven grønnes det ved den lille bænk, det går stærkt nu.
 
 
 
Det tegner til en fin dag i haven - jeg skal lige have afleveret 2 styks afkom diverse steder, så skal jeg derud!

8 kommentarer:

 1. Jeg håber, du er godt i gang i haven trods den f------ blæst. Jeg har stået med hovedet i kødgryderne en times tid nu, det værste er ved at være overstået. Nu skal jeg lige hvile fødderne :) Med bregnerne er du foran mig, så det er ikke alt, jeg er først med.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har været i haven det meste af dagen, her har det ikke blæst så meget. Det er de unge bregner, som folder bladene ud lige nu - de gamle er der slet ikke gang i.

   Slet
 2. Min ene bregne er helt brun endnu, den anden er så småt begyndt at vise "knopper" i bunden...hvis der ikke snart sker noget med den førstnævnte, bliver den kasseret. Enten blomstrer man her i haven, eller også er det ud :) Jeg kan sagtens bruge pladsen til en anden plante.

  SvarSlet
  Svar
  1. Du er nok nødt til at være temmelig konsekvent dér! Mine gamle, store bregner er der slet ikke gang i endnu, så måske er dine også på vej!

   Slet
 3. De bregner er helt kunstneriske -). Her har det også blæst, men jeg nåede først ud i haven i eftermiddags pga. andre planer. Jeg fik sat lidt overskydende hæk og hjulpet bagboen med at plante, til sidste løjede vinden af, det var dejligt. Jeg håber på mere havetid i morgen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, bregnerne er skønne og sjove. Her er det begyndt at regne en smule - vi trænger faktisk til vand, så det er ok, men det behøvede ikke at være hele påsken... Håber, du får havetid i morgen igen - det satser jeg også på!

   Slet
 4. Det ser flott ut i hagen din nå, grønt og innbydende synes jeg. Ha en fin påske! Hilsen Anne-Kristin

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er dejligt med alt det grønne - i dag regner det, og så bliver det endda grønnere! Min have trænger til regn, så det er rigtig god regn i dag. God påske til dig også!

   Slet