mandag den 2. april 2018

Lidt har også ret

Når vejret viser sig fra sin bedste side, er det med at komme i haven. Jeg havde dog en masse ting, som skulle ordnes til ugen, der kommer, så der var ikke så meget tid til havearbejde. Men lidt har også ret!


Da jeg i den kommende uge er udrejst hænger vanding og drivhus på den mellemste datter. For at forenkle det hele har jeg sat tulipanerne og staudestiklingene ud på foran huset - så behøver hun ikke vande på dem.


Inde i huset er frølingerne blevet vandet grundigt igennem, og alting er sat, så hun bare kan undervande en enkelt gang. Jeg krydser fingre for, at der er liv i det hele, når jeg vender hjem!


Jeg nåede også igennem det nye staudebed - dejligt at få startet på den opgave. Jeg har ladet dynen være på roserne - i hvert fald indtil weekenden, så må vi se.
 
Nu må jeg have vasket og pakket det sidste, vi skal tidligt af sted i morgen. Måske der kommer et indlæg med skikkeligt forår fra Belgien.

6 kommentarer:

 1. Det skal hun nok klare. Godt du nåede at komme lidt ud.
  God tur

  SvarSlet
  Svar
  1. Det håber jeg - jeg er ved at skrive den sædvanlige huskeseddel til familien om, hvem der skal køres hvornår, hvad de skal tage op af fryseren, skolepatrulje, aftaler, aftensmad osv. Puh, det er ikke sådan at komme ud af huset!

   Slet
 2. Lidt har altid ret. Mon ikke at datteren kan klare vandings opgaven med stor bravour.
  Rigtig god tur.
  Knus Heike

  SvarSlet
 3. Det er dejligt bare det at få startet 😀 Rigtig god tur.
  Mvh
  Lene Bedstemorshave

  SvarSlet
 4. Det er så skønt endelig at komme igang.
  Rigtig god tur til Belgien :)

  SvarSlet