søndag den 1. april 2018

Solskinspåske

Det går den rigtige vej! I dag har her været et fantastisk vejr med masser af sol. Det blev virkelig en påskedag i solskin. Jeg kunne slet ikke lade være med at gå lidt i haven - børnene var også ude på trampolinen med musik i højttalerne. Jeg er vild med at gå med mit i en ende af haven, mens jeg kan høre pigerne hygge sig et andet sted - så er der forår i luften.


Der var stadig salat-frølinger, så de blev i dag priklet ud i den store zinkbalje, som skal stå i drivhuset. Jeg håber, de gider vokse, selvom de er sprunget en tid over i hver sin beholder. Vi får se.


Eftermiddagskaffen blev serveret i drivhuset i dag - det var dejligt lunt.


Jeg gik også i gang med jordbærbedet her mellem de små bøge og i overgangen mellem have og mark. Der var nok at hive i!


Jeg kom ikke helt i mål, men jeg nåede da et pænt stykke. Det bliver dejligt, når det er gjort.

I morgen er sidste fridag i denne omgang. Der skal gøres klar til den kommende uge og dermed ordnes en masse praktisk. Tirsdag morgen rejser jeg til Belgien på pædagogiske dage, så havearbejdet kommer til at ligge stille indtil næste weekend.

6 kommentarer:

 1. Godt I var heldige med vejret, så du kunne komme i haven, når det nu varer længe, inden du kan komme det igen. Her fik vi først sol kl. 16, så det var meget koldt.
  God tur til Belgien

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, det var længe, før I fik solen at se, men jeg kan se, at det fik dig ud i haven på trods af kulde:-)

   Slet
 2. nøøøøiii - hvor har I været heldige - jeg har ikke set det mindste til solen, og det har været pivkoldt, nå pyt, jeg havde kaffegæster og alligevel ikke tid til at være i haven.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det har været ualmindeligt skønt! Håber, det bliver bedre hos jer i dag!

   Slet
 3. Vi havde også det dejligste vejr fra omkring frokosttid. Der er stadig et stykke tid til, at det bliver rigtig lunt, men hvis der kommer nogle dage i træk i den kommende uge, SÅ tror jeg på den:-)
  Go' tur.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, nu må det forår da komme for alvor - vi trænger!

   Slet