tirsdag den 10. april 2018

Næsten i mål

Det sidste bed blev klaret i dag - det der forsømte, tilgroede bed ved træet, som venter på de nye planer. Nu er det i al fald rengjort, så må jeg se, hvad jeg vil have der i sommer.

Nu mangler jeg kun den lille gårdhave med 2 højbede og masser af blade fra egetræet! Der er også noget efeu, som skal grundigt barberes. Der skal kæles lidt for de 2 højbede, så de bliver lidt mere indbydende. I det ene er der masser af forårsløg, krydderurter, et miniæbletræ samt løvefod. Det andet er opbevaring af potter med stauder og en enkelt sydbøg samt 2 klatreroser - det skal altså shines op!I drivhuset står perlehyacinterne smukt - blåt er absolut godt!

Jeg har stået i drivhuset her i aften og sået lidt, så nu er bryggersvinduet ved at være fyldt op. Jeg synes ikke, der har været så meget gang i spiringen endnu, men det kommer forhåbentligt!


Til gengæld sker der ting og sager i haven. Krokus er allerede på retur, mens tete a tete dukker op næsten fra dag til dag og står i fuldt flor. Langs kærlighedsstien står en tue af snepryd, som er lige ved og næsten.


Det er med at have øjnene med sig rundt i haven i disse dage, for det går stærkt!

8 kommentarer:

 1. Dejligt at være næsten i mål, jeg mangler flere bede endnu, men det kommer stille og roligt.
  Der sker nyt derude fra morgen til aften, det er fantastisk.

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har altså også en stor have! Det er med at nyde det derude!

   Slet
 2. Det er en skøn fornemmelse, når man får krydset af på den lange liste med gøremål her i foråret. Du er sørme godt med og har nået en masse. Smukke snepryd:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg gør kun det mest nødvendige i år - jeg har en deadline! Faktisk får jeg ikke lavet jordforbedring, jeg kan ikke nå det. Så helt med er jeg jo ikke, men jeg sætter min lid til, at haven overlever, at jeg springer over, hvor gærdet er lavest i år!

   Slet
 3. Det er ganske rigtigt en kort og hektisk periode i år fra kulden forsvandt til det hele blomstrer, og man næsten ikke kan komme til. Men dejlig fornemmelse, hver gang man kan 'hakke en opgave af'.

  SvarSlet
 4. det er en skøn havetid, med masser af motion ;)

  SvarSlet
 5. I enjoyed over read your blog post.
  Your blog have nice information, I got good idea from this amazing blog.
  I am always searching like this type blog post. I hope I will see again…
  ดูหนังออนไลน์

  SvarSlet