fredag den 1. juni 2018

Sommerdesign

I haven er der gang i sommerdesignet, hvilket involverer de hvide, lyse og lette farver. Lige netop den slags er mine yndlings - hvidt og grønt er bare indbegrebet af sol, sommer og lyse nætter!


Den hvide clematis i det hvide bed har i den grad fået fat nu, og nu springer den ud - der er mange knopper, så jeg er sikker på den bliver et virkeligt smukt syn. Jeg er vild med de yderste, limegrønne blade og det hvide indre.Pæonen er også sprunget ud - ren softice! Jeg har ikke altid det store held med pæonerne, men i år er alting anderledes! Der er flere knopper på end nogensinde, hvilket ikke slår nogen rekorder i forhold til så mange andre, men hos mig er det overvældende med de 5 - 6 store fine knopper.


Den første blomst i den gamle rosenbusk - for efterhånden en del år siden dukkede busken frem, da jeg ryddede noget buskads - siden har den beriget os med de skønneste, duftende blomster år efter år.


Også bloggen har skiftet til sommerdesign - lyst og let.

Det kom til mig i den forløbne uge, da jeg på jobbet deltog i et møde ang. min skoles nye hjemmeside. Det var ret interessant at høre en professionel webdesigners tanker og overvejelser ang. sådan en hjemmeside. Da jeg kom hjem, havde jeg en voldsom trang til at ændre på min blogs udseende, så det gik der nogen timer med!

Så nu har Fredes skiftet til sommerkjole.

5 kommentarer:

 1. Godt der er ved at være gang i flere af dine planter. Flot nyt design på bloggen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - ja, det er dejligt at i al fald en clematis vil shine!

   Slet
 2. Very nice photos. :) Greetings from Poland. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nice to see you here. Thank you.

   Slet
 3. Det ser vældig godt ud både i haven og på bloggen med de lyse og lette farver. Jeg er blevet ret glad for hvid de sidste par år. Tidligere syntes jeg, det var lidt kedeligt og lidt for 'let' bare at lave det hvidt. Men sådan kan man ændre sig. I år er jeg helt vild med hvidt, men det er nok også varmen. Den hvide farve virker sval, og det har jeg brug for i disse subtropiske dagtimer.
  Mange hilsener Lisbeth

  SvarSlet