tirsdag den 21. august 2018

Mere genbrug

Hele familien har nydt aftenen ude. Det har været et aldeles skønt vejr, og jeg har fået opgraderet den lille terrasse ved drivhuset. Den trængte til at blive renset for ukrudt og fejet.


Det var nu mest mig, som arbejdede - pigerne hang ud og legede med kattene, mens vi snakkede om alt og ingenting. Bondemanden dukkede også op på et tidspunkt. Det var rigtig hyggeligt at have selskab, samtidig med at det pyntede!


Her er den ene af killingerne og mor, der får en tår vand. Killingerne har fået navne: Romeo & Julie.
Eftermiddagen blev brugt til at gøre et projekt i den anden ende af drivhuset færdigt. Min bittelille køkkenhave består af forhøjede bede med jordstier imellem. Desværre oplevede jeg, at jorden løb ned og væk i sommers, når der blev vandet, så jeg ville gerne have nogen kanter på.

Bondemanden havde ideen! Vi havde noget gammelt staldinventar af svogers stående, det kunne skilles ad, og det havde lige størrelsen til at danne kant omkring bedene. I dag har jeg fået det savet til, skruet sammen og gravet ned på plads. 

Så endnu engang fik vi genbrugt materialer - det kan jeg rigtig godt lide! Desværre var der ikke helt nok. Der mangler en gavl + et helt bed, men jeg håber, svoger har mere stående. Jeg krydser fingre!


Til sidst skal I lige se et af mine bøgetræer. Da tørken var værst, smed det alle bladene, men nu springer det ud på ny! Gad vide, om det er godt eller skidt?


7 kommentarer:

 1. Herligt med genbrug, det kan vi lide. Men det er nu også godt, at bøgertræerne skyder igen, jeg må have kigget på mine. Vores kobberbirk er også på vej igen.

  SvarSlet
 2. En rigtig hyggelig plads foran drivhuset og ja det er dejligt med selskab i haven.
  Fine genbrugsbede.
  Mvh
  Lene Bedstemorshave

  SvarSlet
 3. Der ser så hyggeligt ud hos dig, og det synes resten af familien, inkl. kattene, vist også :-) Og skønt, at du har fået vandhane ved drivhuset.
  Højbedene ser rigtig godt ud, og det smart med genbruget. Jeg håber for dig at svoger har mere.

  SvarSlet
 4. Hvor er der altså bare hyggeligt ved drivhuset, og genbrugen er da genial :o) mon ikke svogeren ligger inde med lidt mere genbrugsguld.

  Forsat dejlig aften

  SvarSlet
 5. Der er vist mange planter som tager chansen i år og starter forfra. men om det er godt eller skidt kan kun tiden vise. Muligvis tager det lidt af næste års kraft.
  Godt arbejde du har fået gjort mens der var selskab og hygge omkring drivhuset!

  Hilsner fra Ulla

  SvarSlet
 6. Det er bare skønne billeder du har taget ,kattene er da ikke til at stå for. held og lykke med højbedene. Hygge herfra

  SvarSlet
 7. Sikke et skønt billede af kattene :)
  Det ser godt ud der foran drivhuset. Jeg holder meget af at man blander belægninger.

  SvarSlet