søndag den 23. december 2018

Dagen før dagen

4. søndag i advent - vi tænder det sidste lys i adventskransen, som sammen med kalenderlysdekorationen er ved at se lidt slidt ud. Men nu er det altså også dagen før dagen.


I drivhuset er vinen ved at være klar til at blive beskåret - det bliver i én af juledagene, når én trænger til frisk luft og en smule bevægelse oven på hygge og mad i lange baner.


Vejret er ikke specielt julet her - faktisk lidt tungt og gråt, men en tur forbi spejlbassinet, hvor den store hængebirk spejler sig, hjælper alligevel på humøret.

De fleste aktiviteter forgår dog inde. Der er blevet gjort rent i hele huset - hele banden har været i sving. Der er blevet strøget servietter, de sidste gaver er blevet pakket ind, juletræstæppet er fundet frem - og om lidt kommer juletræet ind, og så skal det pyntes.Sidste år startede vi en tradition, som kunne lokke de unge mennesker næsten frivilligt i sving med kost og spand. Hjemmelavet smørrebrød efter endt arbejde - det virkede også i år! Det er hyggeligt at samles om frokosten og vide, at nu skinner huset og er klar til fest. Så er resten ren hygge!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar