lørdag den 22. december 2018

De skal også mærke, det er jul

Det glippede i går - indlægget. Det må blive undtagelsen, der bekræfter reglen i denne december.

Indlægget var planlagt, og billederne taget, men billederne viste sig at være for dårlige, og der var ikke tid til nye, so be it!

Så måske kommer der 2 indlæg i dag? Nu er det nemlig blevet juleferie, ældste datter er hentet hjem fra efterskolen, der er købt ind til juledagene og der er ikke flere arrangementer, som skal passes. Familien begynder at kravle sammen - vi vender os indad mod hinanden i vores egen lille julepuppe og gør klar til fest!


I haven har jeg hængt æbler op til fuglene - de skal også mærke, det er jul!

Normalt fodrer vi kun fugle, når landet lægges i dybfryseren eller dækkes af sne. Her er så meget fuglemad naturligt og i kraft af dyrene, at det virker lidt overkill også at fodre. Desuden har vi en evig udfordring med rotter, og vi ønsker ikke at tiltrække flere af de bæster! Og fugle er der masser af - vi nyder dem.


Men lidt juleslik skal fuglene nu alligevel have!
Jeg har trukket æblerne på en bonsaitråd, den er nem at arbejde med.


I bunden har jeg lavet en lille spiral, for at stoppe tråden.


Æblerne hænger i det gamle æbletræ, som står ved kærlighedsstien, der nu om dage fører ned til drivhuset. Da stien fik sit navn, førte stien til tørresnoren!1 kommentar:

  1. Udfordring med rotter kender vi til, vi har haft huller, lagt gift og fundet 2 døde rotter nu håber vi, at det er slut med dem.
    Det lyder hyggelig at I kravler sammen i familien.
    Rigtig glædelig jul til jer.

    SvarSlet