fredag den 12. februar 2016

Hiv foråret indendøre

Sikke et skønt vejr til en fredag, hvor vi går på vinterferie!

På vejen hjem var jeg forbi Plantorama, hvor jeg fik lidt forår med hjem - igen! Nu er der friskt forår indendøre med perlehyacinter, hornvioler og en hjerteranke på glas samt en skøn buket blå hyacinter. I den hvide Michael Andersen vase er magnoliegrene ved at springe ud.

 
 
Rundt i kanten har jeg sat grene fra asken, klippet i passende længde.
 
  
 
Glasset set fra oven, hvor grenstumperne danner rammen om planterne.
 
 

4 kommentarer:

 1. Kære Frede Det var en smart ide med askegrenene, det ser skønt ud. Dejligt med al det forår i vindueskarmen og vasen den er superflot. Jeg har taget Forsythia grene ind. Det er så skønt at følge udviklingen. God weekend knus Tina

  SvarSlet
 2. Dejligt med forår indendørs for det var nu lidt koldt udenfor i dag. Ser rigtig godt ud med de små grenstumper rundt i kanten.
  God weekend.

  SvarSlet
 3. Hvor dejligt og kønt kære Frede. Det bliver man da glad af at se på. Det er dejligt at hive foråret ind, og jeg må indrømme at praktisere det meget i øjeblikket, både blomster, løg og grene. Specielt grene - dem bruger jeg ofte. Jeg har kun en magnolia som jeg kan ikke få mig selv til at klippe i den, for så lille der ikke være nogen grene tilbage - i de her dage er det pil som står herhjemme og pynter.
  Kh.
  Kirsten

  SvarSlet
 4. God ide med de smågrene - det ser rigtig hyggeligt ud. Jeg var forbi Billigblomst på vejen hjem i går :-)
  God solskinsweekend!

  SvarSlet