fredag den 26. februar 2016

Små tegn

På turen rundt i haven i dag var der flere små tegn på forår - denne gang et kig til buskene.

  Knopperne i Spiræaen vokser
 
  Ligeså knopperne i kvæden - det ser ud til, at der kommer mange blomster i år.
 
Og under den blomstrende troldnød er disse på vej - de svovlgule anemoner. Endnu bøjer de nakken, men man kan se for hver dag, hvordan de langsomt retter ryggen.

13 kommentarer:

 1. Som jeg vist snart har sagt mange gange, så er det dden dejligste tid der så småt er ved at komme i gang :)
  På trods af nattefrosten sker der et par mm i haven fra dag til dag :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, og vi registrer hver en mm! Det er en skøn tid!

   Slet
 2. Det er så skønt, nu hvor vi kan gå rundt med næsen rettet mod jorden og kigge efter hvert eneste lille nyt skud, der dukker frem af jorden :-)
  Det er i øvrigt en fin lille bænkeplads du har anlagt :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - jeg tror, det bliver godt med bænken - lige nu er bedet rundt om lidt bart, men jeg ved jo, hvad der gemmer sig! Jeg mangler at plante en busk eller to, men jeg kan ikke bestemme mig for hvilke. Der er så mange muligheder!

   Slet
 3. Gule anemoner - jeg må have nærkigget efter mine :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Lisbeth, du må ud og ha' set efter, hvor langt de er på Samsø!

   Slet
 4. Jeg har hvide så dem skal jeg lige have checket, ja det er skønt at det er igang
  Kh.
  Kirsten

  SvarSlet
  Svar
  1. Mine hvide har jeg endnu ikke set. Hvad man ikke rigtig kan se på billedet, er, at liljekonvallerne faktisk også er på vej - de står som spyd imellem de dukkede nakke.

   Slet
 5. Kære Frede. Hvor er de fine dine små anemoner. Det er altså lige før vi er nød til at gå i haven hver dag, for at kunne følge med i udviklingen i alle planterne :-) Hvor er det fint det du har lavet med stenene, meget inspirerende og lige før jeg tænker ideen ind i min have adskillige steder... God weekend. Kærligst Merete

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja. på trods af nattefrost er der gang i den derude - og vi er nødt til at holde øje for at få det hele med!

   Slet
  2. Og tak for bemærkningen om mit anlægsarbejde! Jeg kan rigtig godt lide udtrykket naturstenene giver, men jeg er spændt på om, de bliver liggende! Sådan en lille plads er til at overskue at lave, og er det jo billigt....

   Slet
 6. Tre dager igjen av februar, aå er første vårmåneden her! Akkurat nå ligger det snø i hagen, men det skal ikke mye sol til før de første krokusene blomstrer. En vidunderlig tid som ligger foran oss nå! Ha en fin lørdag, hilsen Anne-Kristin

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja! Nu er det snart officielt forår - vi har nattefrost men ingen sne. Faktisk har vi ikke haft ret meget rigtig vinter i år, men foråret er mere end velkomment nu, og alle tegn bliver registreret og nydt!

   Slet