mandag den 15. august 2016

En ganske særlig dag

 
I dag er flaget hejst i haven. Det er pga. mig - jeg runder et nyt årti (og jeg skal have ændret min profilbeskrivelse herinde).

Når man fylder 50, får man på min skole en fridag, men den har jeg valgt at udsætte til en anden god gang, så jeg har været på job. Og sikke en dag! Flaget var hejst, og til morgensang var der 530 børn og voksne, der sang fødselsdagssang for mig - det var lige, så jeg fik gåsehud! I mine timer blev der igen sunget og råbt 50 x hurra, så det var en lyst.

Heldigvis har det holdt tørvejr i dag, så der høstes. Sådan er det altid på min fødselsdag, og det har det været, siden jeg var helt lille. Festivitassen er udsat til, når bondemanden m.fl. er kommet ned af mejetærskeren igen - så det kan jeg gå og glæde mig til.

Men gaver har jeg fået! Af bondemanden og pigerne fik jeg i morges den mest fantastiske gave - eller i al fald et gavekort udformet i LEGO - det så sådan her ud:

Det er da genialt lavet, hvis I spørger mig!
Der medfulgte et brev om, at nu skal vi i gang med at bygge drivhus - og jeg skal selv være med til at bestemme materialer og størrelse! Wii - det er et meget stort ønske, som går i opfyldelse her.

I går var min søster og hendes mand forbi - og der var også gaver. Prøv lige at se her:
En superlækker zinkbalje og en mindst lige så flot zinkkande - det er kram! Baljen er fyldt op med 2 stormhat, 2 canna, 1 hortensia, 2 clematis og en sæk plantejord - der er virkelig nogen, som har forstået fødselarens ønsker :-)

Af mine søskende har jeg også fået denne skønne buket


Derudover er der et stort gavekort til yndlingsplanteskolen, gavekort til forskellige butikker, en føntørrer, flere blomster og en lækker bunke tulipanløg ' Queen of night'!

Altså med sådan en dag så er det ok for mig at fylde 50 - det kan jeg godt gøre igen næste år, hvis det skal være....

26 kommentarer:

 1. Hjerteligt til lykke med fødselsdagen og de lækre gaver.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det Marie - ja, det er skønne gaver!

   Slet
 2. Kære Frede.Et stort tillykke med den runde dag skal også lyde fra mig.
  Og sikke du er blevet begavet i dag.
  Og den store gave er da bare fantastisk.Glæder mig til at se hvad du vælger.
  Rigtig god fødselsdag Knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Jette - ja, det er en fantastisk gave, og jeg glæder mig til at vælge noget sammen med bondemanden. Vi ved, hvor det skal stå, og der skal fjernes træer i allernærmeste fremtid, inden marken skal såes til!

   Slet
 3. Hold da op tillykke - hvor er det vildt med sådan en STOR gave. Ved du hvad du vil have? Det er en spændende proces. Jeg håber du har haft en fantastisk dag, solen har skinnet i Aalborg

  Hilsen Maria

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - nej jeg ved endnu ikke, hvad jeg vil have. Pengepungen er ikke så stor, men uanset hvad der bliver råd til, er jeg sikker på det bliver fantastisk!

   Slet
 4. Hjerteligt tillykke med dagen og sikke mange lækre havegaver, du har fået:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Ja, havegaver er bare skønne!

   Slet
 5. Stort tillykke med den runde fødselsdag. Sjovt nok er det ofte for kvinder sådan med den der dag, at vi frygter den lidt, men når den så oprinder, så er det bare en super dejlig dag, som man bestemt ikke ville undvære. Det lyder i hvert fald til at du har haft alletiders dag og sikke nogle dejlige gaver. Så kan du jo i ro og høst-mag planlægge festivitasen.
  Glæd dig til dit drivhus :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har ikke som sådan frygtet dagen, men eftertænksomheden har præget dagene før. Mest fordi jeg tænkte på, at en så stor del af mit liv er passeret - jeg er fyldt med taknemmelighed over, hvad de mange år har været fyldt med - det skruer jo forventningen til de næste årtier betydeligt op!

   Slet
 6. Endnu en gang tillykke med fødselsdagen, jeg fik gåsehud af at læse om fødselsdagssangen fra 530 børn, det må have været rørende.
  Min mor havde fødselsdag 23. august, den blev heller ikke fejret på dagen på grund af høsten, så det ville hun have nikket genkendende til. Dejlige gaver du har fået.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var sådan en fin oplevelse at få sunget fødselsdagssang af alle børnene. Jeg står altid bagest i salen, så alle vendte sig smilende mod mig og sang - DET gjorde absolut indtryk! Sikke en varme. Så pyt med at høsten fylder så meget den dag, det er dejligt, at den næsten er i hus nu.

   Slet
 7. Stort tillykke med din 50 års fødselsdag. Hvor er du blevet fejret godt med fødselsdagssange og hurraer. Sikke fine og dejlige havegaver, de har virkelig forstået dine ønsker.
  Knus og kærlig hilsen Anette

  SvarSlet
 8. Stort tillykke med fødselsdagen :-) Dejlige gaver og ikke mindst det fra bondemanden og pigerne. Hvor bliver det spændende for dig, når du skal have bygget dit drømmehus :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Vivi - fantastiske gaver. Glæder mig vildt til drivhuset - der er nok ikke helt råd til det utimative drømmehus - men uanset hvilket det bliver, så er jeg sikker på det bliver drømmehuset!

   Slet
 9. Stort tillykke med fødselsdagen :-) det ser ud til, at du har haft en fantastisk dag, og hvor er det et fint drivhus de har bygget til dig ;-) og sikke en masse andre dejlige gaver du har fået. Jeg rundede selv de 50 i foråret og har bildt mig selv ind det er bedre at være i starten af 50'erne end i slutningen af 40'erne-det med slutningen lyder så trist ;-) fortsat god fødselsdag hip hip hurra fra Lisbeth i starten af 50'erne

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, starten er da bedre end slutningen - helt klart! Tak - det var en dejlig dag!

   Slet
 10. KÆMPE Tillykke herfra Casa Rosen. Og Hvilken fantastisk gave du har fået af din Bondemand og børnene. Også dejlige gaver fra din søster og alt det andet du har fået.
  Det må altså have været en stor oplevelse at høre alle børnene synge. Der må have været feststemning på hele skolen i dag.
  Stort hurra x 50 fra Alma og mig

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak til Alma og dig! Det var en rigtig dejlig dag - og jeg glæder mig stort til drivhuset!

   Slet
 11. Kære Frede!
  Kæmpe kæmpe stort TILLYKKE med de femti, og hjertelig velkommen i klubben:-))) sikke en dag du havde dig, wow, smiler stort! Og lækre gaver, får næsten tårer i øjnene- tænk at du får dig dit drømmehus, hvor er det spændende! Kæmpe TILLYKKER igen og hip hip hurraaaa.
  Kram og hilsner Anette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak tak Anette! Det var en stor dag, og fantastisk at blive begavet i den grad!

   Slet
 12. Kære Frede. Det bliver med forsinkelse du får min fødselsdagshilsen... Åben have har trukket mig godt og grundig udenfor, så bloggen har fået lov til at vente lidt. Hjertelig tillykke med den runde dag, det lyder til at have været noget nær den perfekte dag:-) Det lyder endda til at der ikke er noget at være bange for, det gør ikke ondt, og du lyder til at være den samme som sidst...:-) Jeg ved ikke hvorfor, men de der runde dage er skælsættende i visse retninger... På den anden side, hvem vil ikke holde fødselsdag, hvis man kan få et orangeri, som man endda selv må bestemme hvordan det skal se ud :-) Hip, hip hurra du ønskes alt godt i det nye leveår. Kærligst Merete

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Merete for lykønskningen og de gode ønsker. Nej, det er ikke slemt at runde de 50 - gaverne afbøder en del af slaget.... ;-)

   Slet
 13. STORT - forsinket - tillykke med de 50 år :) (eller...version 5.0.)

  Du har også fået nogle dejlige gaver, kan jeg se. Det er nu dejligt når gavegiverne ved hvad man godt kan lide :)
  Supersjov ide at lave din drivhus-gave i lego..det må virkelig have vakt lykke :) Glæder mig til at læse om byggeprocessen :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er vild med lego-drivhuset - det er bare så fint og gennemført - indeni er der både blomster, mig som vander blomster, en sød kat og et bord og en bænk - det er så sødt! Tak for lykønskningen!

   Slet