søndag den 21. august 2016

Første skridt!

Selvom vi endnu ikke har bestemt, hvilket drivhus vi vil have, og selvom vi stadig er i planlægningsfasen og har masser af uafklarede spørgsmål, gik vi alligevel i gang med projekt drivhus i dag. Lidt pludseligt.
Men marken rundt om haven skal snart pløjes og sås til igen, så hvis vi skal i gang med drivhuset i år, så var vi nødt til at få gang i de store maskiner nu, hvor det stadig er muligt at køre i stubmarken.

Vi har bestemt, hvor drivhuset skal være. Bag i haven med udsigt  over markerne, med både morgen- og aftenssol og sol midt på dagen. I læ for vestenvinden og lidt skjult fra resten af haven.
Der var så bare nogen store træer - eller faktisk noget gammel hæk, som har fået lov at vokse sig stor samt en stor el.
Midt i billedet - til venstre for den røde ahorn - ses den forvoksede hæk, som vi er gået i krig med. Mellem 'hækken' og marken er der et par meter neutral zone, som nu bliver en del af drivhuspladsen.
Bag 'hækken' er slutningen på den skovsti, som min far for mere end 20 år siden navngav 'kærlighedsstien', fordi den gik fra bagdøren ned til tørresnoren, som havde plads i den neutrale zone mellem 'hæk' og mark - det var før 'hækken' havde bredt sig helt så voldsomt. Nu får 'kærlighedsstien' en ny betydning - den kommer til at føre ned til mit skønne drivhus, som jeg har fået af bondemanden og pigerne.
 Kaos! Træer, grene og rødder overalt
 
 Så er pladsen i grove træk ryddet - eller vi er i al fald begyndt!
 
Her kan man se at der er skabt luft mellem den røde ahorn og bevoksningen - det er her mit drivhus kommer til at ligge!

6 kommentarer:

 1. Tillykke med starten på dit drivhus, godt at komme i gang med det, så det var heldigt, at det skulle være inden stubmarken skulle pløjes.

  SvarSlet
 2. Hej Frede.Det bliver da en fantastisk plads til dit drivhus.
  Og godt at få ryddet området.
  Det bliver bare SÅ spændende at få opført det drivhus.
  Glæder mig til at se hvad du har valgt.
  Godaften Knus Jette

  SvarSlet
 3. wauw det gik stærkt - herligt når man bare lige kan sætte sådan nogle maskiner igang :-) Det bliver spændende at følge dit projekt.

  SvarSlet
 4. Det bliver så dejligt at få et drivhus. Glæder mig til at se hvad det bliver for et.

  SvarSlet
 5. Hvor bliver dt dejligt at få drivhuset placeret lige netop der ved mark og "skov", det skala nok blive godt.

  SvarSlet
 6. Herlig følelse når man ved hvor tingene skal være! Det lyder og ser ud som den perfekte plads for et drivhus. Glæder mig til fortsat at følge med i udviklingen.

  SvarSlet