onsdag den 30. november 2016

Året har 15 måneder

Vidste du, at året har 15 måneder? Hør bare her:
 

November, december, januar,

februar, marts, april,

maj, juni, juli, august,

september, oktober, november, november, november

 
 
Det er sidste dag med november i denne omgang, endelig kan vi komme videre. Sådan plejer jeg at have det med årets 11. måned - den er uendelig lang. I år har dog været lidt anderledes, fordi byggeriet af drivhuset har fyldt så meget, så november har været nemmere at komme igennem.
 
 
I dag er jeg hjemme med et sygt barn - det sker ellers aldrig, men bondemanden, som normalt er sygepasser, er på messe. Så mens lillepigen sover, har jeg været lidt i binderiværkstedet. Det er der kommet en krans ud af. Den er bundet af blød ene og pynter nu i al sin enkelhed på cykelskuret.
 


 
Det er også blevet til stjerner i lidt større format. Denne gang er det mosgrene fra vort gamle pæretræ, som er blevet brugt.


5 kommentarer:

 1. Hej Frede
  Jeg har det lidt på samme måde, når først det bliver den 21 dec. så sker der et eller andet inde i hovedet og man får optimisme tilbage.
  God aften

  SvarSlet
 2. Jo, jeg kender skam Nordbrandts digt, og jeg har altid elsket det :-) Men i år synes jeg november har været langt lysere end den plejer at være; solen har skinnet rigtigt ofte, og jeg har ikke oplevet november som ret lang. - Og jeg har ikke engang bygget drivhus ;-)
  God bedring med lillepigen!
  Kh Nana

  SvarSlet
 3. November er nu heller ikke min yndlingsmåned, men langt værre er altså januar ! Og november i år har ikke været slem, jeg synes at vi har haft mange dejlige dage med godt lys.
  Jeg beundrer alle I der kan binde sådanne smukke og enkle kranse og stjernerne har jeg ikke set før, de er da helt specielle og kønne :)

  SvarSlet
 4. Det er skønne ting du viser:-) mossede grene er bare så lækre på alle mulige måder. For mig er den værste måned februar-hvis der da ikke lige kommer sne og gør det hele lidt skønnere:-)

  SvarSlet
 5. Hej Frede.Smuk og enkelt krans.........men dine stjerner er bare så fine.
  Håber det går bedre med lillepigen.Og nu går vi snart mod lysere tider.
  Rigtig god weekend Knus Jette

  SvarSlet