søndag den 13. november 2016

Kamp til stregen

Efter aftensmaden i aftes blev bondemanden og jeg enige om, at vi da lige kunne samle vinduerne til drivhuset. Vi blev klogere! Indtil nu har vi syntes, det gik rimelig nemt med at samle drivhuset, hvis vi bare fulgte byggevejledningen slavisk. Men nu gik alt galt. Vi bøvlede og asede, lavede fejl og midt i det hele kom jeg til at træde i noget andet glas, som lå på gulvet - så der røg et par hjørner! Efter 2,5 time lykkedes det endelig at stå med noget, som lignede et vindue.

Her til formiddag gik vi med bævende hjerter ned til drivhuset for at forsøge at sætte det i. Og heldigvis passede det perfekt!
Så tilbage i køkkenet og sætte det andet vindue sammen - det tog kun 20 min, så var vi ude igen og få det på plads. Heldigvis havde vi lært noget af at bakse med det første, vi fik i al fald kamp til stregen lørdag aften!

I går hyggede yngstepigen og en veninde i skoven. De byggede en kattehule af de smukke blade, fordi de syntes, kattene skulle have en dejlig varm hule at kravle ind i. Kattene brugte flittigt hulen i går, mens pigerne var derude.

11 kommentarer:

 1. Godt det gik nemmere anden gang med vinduet, så skal I bare have glas, nej det er der vist?
  Sød kattehule, jeg legede også med katte i min barndom, i dag vil jeg hellere lege med hunde :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, vi mangler glasset. Der er indtil nu kun glas i de 2 vinduer, som kan lukkes op. Vinduerne skulle samles omkring glasset, vist nok derfor det blev så vanskeligt. Heldigvis var det nemmere med 2. vindue...

   Slet
 2. Hej Frede.Godt at i er ved at få styr på ruderne.Synes nu ikke vi havde de store problemer med at sætte vores i.
  Dejligt at pigerne kunne bruge alle de smukke blade til en kattehule.
  God arbejdslyst og søndag Knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, 2 ruder er på plads i vinduerne - vindueslisterne skulle sættes sammen omkring glasset. Resten af glasset skal sættes i på en anden - forhåbentlig noget lettere - måde. Jeg tror, der er forskel på, hvordan de oplukkelige vinduer samles i de forskellige modeller, og så var vi vist bare usædvanlig dårlige til det!

   Slet
 3. Træls, at det skulle være så bøvlet med de vinduer, men godt, at I nu har fundet metoden, så resten forhåbentlig går lettere. Herlig ide med kattehule :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er heldigvis ikke flere af den slags vinduer! Det var bare de 2 oplukkelige eksemplarer, resten er bare glas, det går forhåbentlig nemmere! ja, hulen var bare sød.

   Slet
 4. Sikke nogle glade katte I har... ;o) Og uha... sådan noget samlesæt som man liiiige skal ordne!! Godt I trods alt fik gjort nogle erfaringer, som kunne jer bringe jer videre. Godt kæmpet!! :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, heldigvis er de oplukkelige vinduer et overstået kapitel - måske skal vi bare slappe af lørdag aften, i stedet for at give os til sligt! Næste skridt er at lægge glas i, det virker rimeligt til at gå til, så vi håber, det går lidt nemmere.

   Slet
 5. Alting har jo sin begyndelse, og nu har I sikkert fået taget på det:) Hyggelig kattehule:)

  SvarSlet
  Svar
  1. ´Gid det var så vel! Vi er ikke begyndt at lægge glas i endnu, men jeg har begyndt at sætte gummilister på, så når vi får et par timer i streg til arbejdet og lidt tørvejr, så tænker jeg, det igen går fremad!

   Slet
 6. Jeg håber det bliver nemmere for jeg efterhånden som i får erfaring, det bliver så fint, og heldige katte i har.

  SvarSlet