lørdag den 5. november 2016

Tørvejr, tak!

Det går langsomt fremad med mit drivhusbyggeri! For langsomt, hvis I spørger mig. I det daglige kan jeg som regel ikke nå noget derude, så det skal klares i weekenderne, som hos de fleste med arbejde, børn og hvad har vi, tænker jeg. Men weekenderne er jo også fyldt alt muligt, så ind imellem føles det, som om det er gået helt i stå derude!
Men det er det trods alt ikke!
Sidste weekend fik vi gravet ud til bunden. for øvrigt en sej omgang, for endnu engang stødte jeg på millioner af rødder, sten og sågar en gammel hakke og en jølle (min mands dialekt - hvor jeg kommer fra hedder det en le). Men jeg kom i mål.

I går begyndte vi så at køre sand ind og komprimere det med vores hjemmegjorte brolæggerjomfru (vi hylder princippet 'Vi ta'r, hvad vi har').
Vi blev ikke færdige, det sidste blev smidt ind i mørke. Meningen er, at vi skal fortsætte i dag. Ja, faktisk har vi hele dagen, hvor vi ikke skal andet (hvilken luksus), men her kommer vi så til det med tørvejret! Det regner - og det regner temmelig meget, så foreløbig sidder jeg her....


Jeg vil gerne bede om en gang tørvejr!
 
I går nåede jeg også at få gravet mine dahlia op, skyllet knoldene rene og få lagt dem til tørre i fyrrummet.
Jeg må gøre mig lidt mere umage med dem i år, for sidste år endte det med, at der gik mug i dem, derfor er der ikke så mange. Til gengæld har de vokset sig store og flotte.
 

6 kommentarer:

 1. Øv med regnvejr og de lover ikke andet, jeg kan godt forstå, at det er træls, når du nu har tid til det. Jeg er bange for, at jeg ikke kan sende dig tørvejr, jeg ville gerne.

  SvarSlet
 2. Sender dig et solstrejf og tørvejr i tankerne:-) Her står det også ned i stænger-ikke engang hunden gider ud med mig.
  Men det må, når det ikke kan være anderledes, være skønt at se på drivhuset:-)))

  SvarSlet
 3. Jeg er med på bønnen om tørvejr. Godt nok er der glas i mit drivhus, men det trænger voldsomt til en vinterrengøring, men al den regn gør det ikke specielt attraktivt at komme ud i!! Lad os håbe der kommer lidt tørvejr til projekterne og håber du kommer videre med glashuset. :)

  SvarSlet
 4. Hej Frede.Surt med den regn.........tør næsten ikke sige at vi har fint vejr her hos mig.Men flot ser det nu ud dit sorte drivhus.
  Skal nok bede til vorherre om godt vejr.
  God weekend Knus Jette

  SvarSlet
 5. Vi vil have tørvejr! Også her, tak :-) Jeg kan godt forstå du glæder dig til drivhuset bliver færdigt. Jeg glæder mig til at se billeder af dit frodige drivhus til sommer :-)
  God weekend!

  SvarSlet
 6. Jeg melder mig også i koret, der gerne vil have tørvejr. Regnede med at gå i haven hele dagen i dag, men det endte med rengøring og oprydning i tøjskabet, dejligt når det er overstået, men bestemt ikke min yndlingsbeskæftigelse.
  Næste uge ser mere tør ud, men koldt og jeg har ikke fået mine frostfølsomme planter ind endnu og georginer er stadig i jorden. Nå det går nok😀
  Mvh
  Lene Bedstemorshave

  SvarSlet