fredag den 24. marts 2017

Ah! Fredag!

Huset er helt stille, jeg sidder helt alene her en fredag aften. Bondemanden er i marken, én overnatter hos en kammerat, og én er på lejr med vennerne. Den sidste har en veninde på besøg, men de er cyklet op i 'byen'. Tænk, om morgenen synes pigerne, det er det rene børnemishandling, at de skal cykle i skole, men sådan en fredag aften efter det er blevet mørkt, så er det pludselig det mest naturlige i verden.....

Så her sidder jeg med hvidvin i glasset og glæder mig over en dejlig eftermiddag i haven. I går og i dag er det lykkedes at komme videre i teksten!


I går fik jeg tilsået med græs på stierne omkring drivhuset. Straks virker området etableret!


Så i nærmeste fremtid er der kun én farbar vej til drivhuset - de andre veje er spærret af!

I dag inviterede jeg bondemanden til kaffe i drivhuset - dér var dejligt lunt, og det var dejligt bare at være dér, inden det igen gik løs med arbejdet.


Bagefter fik jeg plantet i bedet rundt om den lille terrasse. Længst væk er det 2 ribsbuske ,og mellem de 2 bøgetræer har jeg plantet blåbær, som er flyttet fra et andet sted i haven. I bunden har jeg plantet prydjordbær.


Foran ribsbuskene nærmest terrassen skal der være et stativ med de latyrus, som står og vokser til i drivhuset.

Jeg fik også begyndt på klargøring af det hvide bed, mere om det i morgen.

18 kommentarer:

 1. Hvor er det bare blevet flot, jeg er ret vild med ideen med bed rundt om fliserne. Jeg har været alene det meste af ugen - det har jeg også nydt - min mand og søn er på studietur. Jeg har dog haft fornøjelsen af at få vores datter hjem på besøg, hun har læseferie fra universitet og ville gerne opvartes og have lidt hjælp :-). Drivhuset er et skønt sted at opholde sig lige for tiden, jeg glæder mig til at få oliventræerne ud, så det kan blive klargjort og indbyde til lidt mere hygge og ophold dernede. God weekend til dig og god arbejdslyst i haven. Mange hilsner Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg håber, bedet rundt om fliserne kan skabe frodighed og hygge - det er i al fald målet.... Det er rigtig ok at have huset helt for sig selv engang imellem - det nyder jeg også!

   Slet
 2. Herligt med alenetid og hygge i drivhuset, nu hvor det er ved at være lunt og godt derinde. Du er nået langt i dag, spændende med dit hvide bed.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er SÅ godt at have mere end en time til rådighed, for så får jeg noget fra hånden og kan se, at det går fremad!

   Slet
 3. Det lyder hyggeligt med sådan en aften alene...ja jeg er jo nødt til at hygge mig alene nu men det går da også meget godt. Det er så dejligt når man synes man har været dygtig og der er sket noget. Spændende at se hvordan det kommer til at se ud når græsset kommer op.
  God weekend.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det med at være alene kan sikkert også blive for meget, men jeg nød det et par timer. Ja, det bliver spændende at se om, det lever op til forventningerne, når det gror til.

   Slet
 4. Hvor er det blevet flot og godt med alle de bærbuske lige ved drivhuset. Glæder mig til at se det fremover. Lathyrus er et must og har jo den skønneste duft.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg håber, det bliver flot og lækkert - og at buskene vil trives her. Lathyrus er skønne!

   Slet
 5. Du er virkelig flittig med arbeidet rundt drivhuset! Jeg tror det kommer til å bli nydelig der når sommeren kommer! Ha en fin lørdag! Hilsen Anne-Kristin

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Jeg håber også det bliver godt.

   Slet
 6. Aj - hvor bliver det godt :)
  Inden længe har du det frodigste paradis der :)

  SvarSlet
 7. Du er godt nok flittig. Imponerende. Det skal nok blive rigtig flot, når det hele er vokset til :)

  Hav en dejlig lørdag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt at jeg nåede til at så græs, det var ved at være på tide. Jeg håber, det kommer til at minde om det, jeg drømmer om!

   Slet
 8. Hvor har du været flittig, og hvor ser det bare godt ud:)

  SvarSlet
 9. Det ser godt ud Frede:-) kan næsten se dit tilfredse smil for mig efter sådan en god dag;-)

  SvarSlet