onsdag den 15. marts 2017

Morgentur i haven

Det er lige blevet til en morgentur i haven i solskin. Sådan en morgen er det svært at være negativ. Hele drivhuset dufter af hyacinter, og de første spirer af ærteblomsterne er begyndt at vise sig.

Jeg er ikke så langt med bedene, men et bed er dog blev befriet fra vinterdragten.

Hønseskovbedet her på kanten af haven og skoven har fået luft og lys til de mange spirer, som var i gang under. Der var anemoner i knop og masser af liv.


Juleroserne trives her i bedet.


Når jeg starter i foråret, begynder jeg altid med de bede, jeg kan se fra mit køkkenvindue - så synes jeg, der sker noget! Så næste bed er det gamle staudebed.

Langs det gamle staudebed står der masser af krokus.


Egetræet står lige uden for huset, og her er der også krokus i en skøn farve.

16 kommentarer:

 1. Det er sådan en dejlig tid! Og hvor mangler jeg bare krokus i haven, kan jeg se. De er så smukke hos jer!
  God solskinsdag til dig!

  SvarSlet
  Svar
  1. De krokus der er min have, har jeg ikke selv æren for. De var her - om end i mindre omfang - da jeg ankom. Og de er rigtig fine lige nu!

   Slet
 2. Dejligt at få rusket op i bedene og lave dem fine. Det er et skønt arbejde. Krokus skal jeg også have skaffet mig nogle flere af. De er tidlige og bierne elsker dem.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er bare dejligt, når vi kommer så langt, at der kan ryddes op i bedene. Her er der ikke sket noget siden indlægget blev lavet, men det kommer nok....

   Slet
 3. Solskin og krokus i haven, det er bare noget af det bedste lige nu.

  SvarSlet
 4. Det er så skønt at få ryddet op i bedene. Jeg fik klaret det meste af Flammebedet i dag...og hold da op, hvor der var mange spirer...så dejligt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg var også overrasket over alt det liv, der var under laget af blade - så herligt!

   Slet
 5. Der ikke noget som en god start på dagen med en tur i haven og drivhuset. Jeg må vist hellere se at komme igang med at så den smule jeg har :o) der er det dig der er foran.
  Forsat god uge.
  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg glæder mig til at komme i gang med at så for alvor - og til at få ryddet nogle flere bede!

   Slet
 6. Det er så skønt at få vinterdragten af haven, hvert år forundres man over HVOR meget der myldrer frem nedenunder. Det er en dejlig tid vi går i møde.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, der venter mange dejlige gensyn derude!

   Slet
 7. Hvor ser det dejligt ud - sikke en skøn morgen! God ide at begynde med bedet som du kan se fra vinduerne. Når først man får befriet bedet ser det ud til at vokse ekstra stærkt - dejligt :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det var en skøn morgen! Desværre er det ikke blevet til havetid siden, men det kommer jo nok igen!

   Slet
 8. Ja, det er så skønt at få ryddet op og klippet ned i bedene, så alt det grønne, der myldrer frem, rigtig kan komme til sin ret - fandt også anemoner her i går under en masse blade :) Skønt at komme med på din morgentur :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg blev overrasket over anemonerne - men absolut på den fede måde!

   Slet