søndag den 14. maj 2017

Redesign - af den nemme slags

Nu, hvor solen er kommet, stiger temperaturen i drivhuset, og det er nødvendigt at have døren åben, når det er varmest. Men kattene har jo også opdaget mit lille paradis, og jeg vil ikke have dem derinde! De vælter ting ned og lægger sig i mine puder. Så nu har jeg kæledyrssikret mit drivhus med et styk redesign.


Det er vist redesign på den nemme måde, for jeg har ikke lavet noget om, jeg giver bare en ting en ny funktion. På loftet havde vi en gammel ramme med fluenet, som i forbindelse med udskiftning af vinduerne ikke længere passede. Den passer til gengæld som fod i hose i døren til drivhuset - den kan lige stå i klemme i kanterne og spærrer af for kattene - og samtidig kan luften cirkulere.


Den løsning er jeg rigtig godt tilfreds med!

Nu vi er ved drivhuset, fik vi i går årets første nye kartofler der fra! Sikke en lækkerbisken.....

Måske kan I se, at mine små bøgetræer er sprunget ud - nu skal de passes med vand, så de får etableret sig ordentligt!


I det hvide bed stråler pinseliljerne nu - og de dufter tilmed.


Der er stadig hvide tulipaner og perlehyacinter.


Ved trappen til terrassen står en overvintrende lyserød forglem-mig-ej.


I hønseskovbedet står den blå variant - den blev brugt til blomsterdekorationer ved datterens konfirmation sidste år - og derefter plantet her. Et dejligt minde at have i haven!

6 kommentarer:

 1. Smart løsning på katteproblemet.

  SvarSlet
 2. Du er da så smart, sådan et net må jeg hurtigst muligt have fabrikeret.
  Hvor ser der altså bare også hyggeligt ud uden for dit drivhus :o)
  Og de små træer er så fine, det er så vildt hvor meget du har nået på "din" lille plet på under et år.
  Masser af hilsner fra Linda

  SvarSlet
  Svar
  1. Det begynder at tage form, det er virkelig blevet et nyt yndlingssted i haven! Faktisk er bondemanden også begyndt at slå et slag forbi, når han er på markvandring med selskab - så skal han også lige vise drivhuset frem! Dejligt du kunne bruge ideen med nettet - jeg tror, jeg bliver rigtig glad for den løsning!

   Slet
 3. Smart løsning :-). Det ser super godt ud nede i din nye oase ved drivhuset :-). Rigtig god ide med de små bøgetræer. Mange hilsner Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg håber, jeg kan holde liv i bøgetræerne - de skal i den grad holdes med vand hele sommeren. Jeg er vild med mit nye hjørne i haven - og glæder mig til at plante produktionen ud!

   Slet