søndag den 29. juli 2018

Lidt blev det da til

Hele dagen har jeg ventet på regnen - kom den eller kom den ikke? Jeg har spejdet mod horisonten og fulgt radarbilleder på dmi. En overgang så det ud til at blive voldsomt, men som eftermiddagen skred frem, blev jeg lidt bekymret for, om det overhovedet blev til noget.

For vel blev det mørkt, og skyerne trak ind over, men vand kom der ikke. Ved 18-tiden begyndte det omsider at dryppe, og så regnede det stille og roligt et par timer. Det blev til 10 mm og lidt torden.

Det var et fascinerende skue med de skyer - dramatiske formationer, som ind imellem lignede et større uvejr. Jeg tog en række billeder over et par timer - først på det sidste billede begyndte det at dryppe.

 8 kommentarer:

 1. Vi har været på Fyn, der kom ingen regn før vi kom hjem, så jeg tænkte på dig, da vi kørte forbi Vejle området, men heldigvis fik I så noget. Vi havde forventet at køre i regn fra Lillebæltsbroen, men sådan var det ikke.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det var dejligt vi begge fik lidt regn - dejligt for jer med en dag med familien!

   Slet
 2. Dejligt det endelig kom! Flotte skyer og heldigvis kom der lidt vådt ud af dem til sidst. Her blev det til 13 mm, og det er bedre end ingenting. Nu er det også 5 uger siden den sidste regn, og jeg håber ikke der går flere uger igen.

  God søndag!
  Hilsner fra Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. Lidt har også ret, men meget er det ikke. Vi får meget tidligt løvfald i år . Træerne er godt i gang her.

   Slet
 3. Hvor heldigt for jer. Vi fik 8 mm, og det er vist det første siden engang i maj. Godt nok tørt. Flot himmel du fik filmet :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Himlen var rigtig flot, men indeholdt desværre ikke så meget regn, som de så ud til.

   Slet
 4. Flotte billeder - tillykke med regnvejret :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - det så desværre ud af mere end det blev til.

   Slet