tirsdag den 13. december 2016

It's beginning to look...

 
It's beginning to look a lot like Christmas!
 
Den sang plantede sig i mit hoved i morges og har fulgt mig hele dagen. Ind imellem er den blevet afløst af  'Santa Lucia', div. sange fra julekalendere og så selvfølgelig 'Mistletoe', da misteltenen kom op!

Dagens Luciaoptog fik hårene til at rejse sig på mine arme - oh fryd for nogen stemmer! Senere mødtes jeg med bondemanden, og så blev der købt julegaver og hygget. Julestemningen er ved at indfinde sig for alvor!

Jeg har ikke været meget i haven, men jeg fik da lige sat et par lyskæder op. En lille en på det lille træ i drivhuset og en større én på rosenstativet ved terrassen. Det er dejligt, at de kan nydes indefra.
Her i skumringen
Og da det er blevet rigtig mørkt
 
I dag ankom også mine binderimaterialer fra shophobby.dk - de blev bestilt i lørdags, så det, synes jeg, var hurtig levering. Med i pakken var endda et par små gaver i form af kogler og nogle fine knapper - det er da lidt hyggeligt og fin service! Så klare anbefalinger her fra!
 

4 kommentarer:

 1. Hi hi så har jeg haft den sang på hjernen siden jeg fik åbnet dit indlæg til morgen;-) men kan se hvad du mener, og det ser rigtig hyggeligt ud! Også er der sket en fejl her i huset, jeg har glemt alt om mistelten.....

  SvarSlet
  Svar
  1. Hæ - og for mig kom den bare fra en post på fb, hvor der stod: 'Det begynder at ligne...'Og misteltenen kan nås endnu!

   Slet
 2. Den dejligste og hyggeligste tid på året.

  Julehilsen Anette

  SvarSlet