tirsdag den 27. december 2016

Still standing

Som mange andre drivhusfolk var jeg nervøs i går under stormen - ville drivhuset holde til et besøg af Urd? Heldigvis blev det kun til storm her, hverken stærk storm eller vindstød af orkanstyrke. Og mit drivhus står der stadig!
Faktisk vovede jeg mig derned i aftes ved 22-tiden med lommelygten, og der oplevede jeg, at vi ligger godt i læ af vores gamle granskov mod vest. Endnu engang tog den fra. Måske er det en overdrivelse at kalde det en skov, det er en gruppe træer. Og ved hver storm bliver gruppen af træer mindre på vestsiden. Også denne gang.
Urd tog et par stykker helt ude i det vestligste hjørne. De gamle grantræer er ikke ret pæne, men de udfylder deres opgave - jeg sender en taknemmelig tanke til den, som i sin tid plantede dem, hver gang en storm raser fra vest.

14 kommentarer:

 1. Hvor er det godt at læse, at dit drivhus stadig står :-)Tænkte på dig og dit drivhus flere gange i går aftes.
  Vores har heldigvis også bestået sin første prøvelse, men nervøs var jeg, for der er jo ikke meget læ hos os.

  SvarSlet
  Svar
  1. Og jeg tænkte på dig og dit drivhus - og netop på at der ikke er meget læ hos jer - godt vores drivhuse holdt til det! Det klør i fingrene for at komme i gang med omgivelserne til mit drivhus, nu gider jeg ikke se mere på det rå område - huset fortjener bedre!

   Slet
 2. Også jeg tænkte på jeres drivhuse, også i morges da jeg så, at mange på fb skrev om mistede drivhuse.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du sød, Lisbeth - det hjalp alt sammen! Jeg har også læst om mange, som mistede deres drivhuset, det er godt nok surt.

   Slet
 3. Jeg tænkte på jer begge indtil flere gange i aftes så dejligt at læse at de har klaret det. Glæder mig til at følge hvad du finder på i området rundt om dit drivhus Aase.

  SvarSlet
  Svar
  1. Så pænt af dig at sende os en tanke - det hjalp! I al fald klarede vi det - heldigvis! Ja, planerne kører i hovedet, de trænger til at blive til virkelighed - og hvis vi nu ikke får så meget vinter, så går jeg nok snart i gang!

   Slet
 4. Kære Aase Hvor godt drivhuset bestod sin første manddomsprøve, jeg kan godt forstå, at du var nervøs. Jeg var også bekymret under de første storme der ramte efter vi havde sat vores Orangeri op. Heldigvis er der aldrig sket noget med det heller. Med ønske om godt nytår. Knus Tina

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt, at I ikke har oplevet skader efter storm, det ville altså være nedtur! Godt nytår til dig!

   Slet
 5. Jeg tænkte også på dit og Vivis nyopsatte drivhuse, for hvor ville det da have været ærgerligt, hvis stormen havde knust dem. Kan god forstå, du er glad for de gamle graner - en eller anden har virkelig tænkt sig godt om i sin tid :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er I søde! Godt vi ikke behøvede at bekymre os!

   Slet
 6. Pyhhh, så kan der åndes lettet op, så godt drivhuset står godt og solidt uden knuste ruder. Jeg lå også og bekymrede mig om vores i går nat hvor stormen toppede her, her skete der heldigvis heller ikke noget.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, vi var vist mange, som var bekymrede. Godt der heller ikke skete noget hos dig!

   Slet
 7. Kære Frede. Det var sørme godt, der ikke skete noget med dit drivhus. Desværre har jeg selv været igennem processen med et drivhus, der i den grad lage sig fladt i stormen... Nu har vi et lysthus og det holder til blæsten! Det værste var næsten alle de timers koncentreret arbejde med noget, som var svært, da drivhuset skulle op. Men det er der ingen der kan se, når huset står færdigt... Hvor er det godt dit hus det holdte :-) Kærligst Merete

  SvarSlet
  Svar
  1. Øv med et fladt drivhus - ja det er ærgerligt med alle de timer, man har lagt i det. Og jeg forestiller mig også, at det er et stort arbejde at rydde op efter sådan en flad omgang.

   Slet