fredag den 9. december 2016

Velkommen til

Så blev det fredag og dermed weekend igen! Tiden går umanerligt stærkt, december er en måned fuld af gøremål  og dejlige traditioner.

Hver dag skal jeg lige nå omkring drivhuset, alle stearinlysene bliver tændt, det er dømt max hygge.
Som regel nørkler jeg med noget binderi, bordet bliver fyldt med materialer, og er jeg i mit es.
I dag har jeg lavet en krans til bagdøren. Den består udelukkende af ting fra haven: bergeniablade, hønseben, blød ene, skimmia, broget vedbend, ceder og buskbom.

Så nu hænger den der og siger 'Velkommen til'!

8 kommentarer:

 1. Flot flot krans du har fået lavet. Jeg har bare revet blade, blade og atter blade, men nøj hvor har jeg nydt det. Jeg har jo ligesom fået nok af at binde kranse efterhånden.
  God weekend.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Rita - ja, du har jo lavet massevis af kranse allerede, så forstår godt du trænger til noget andet nu - og rive blade sammen er slet ikke så værst! Her slap vi nemt over bladene i år - én familiedag, så var det ordnet!

   Slet
 2. Flot krans, jeg tror bestemt, folk føler sig velkomne.

  SvarSlet
 3. Godaften Frede.Smuk krans du har lavet.........og skønt at du nu har dit dejlige drivhus hvor du kan stå i læ og lave smukke juleting.
  Skønt selv at have så mage materialer til at lave kranse af.
  Rigtig god weekend knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er rigtig dejligt at have drivhuset til at binde i - det er hyggeligt og praktisk - og jeg behøver ikke rydde op.......

   Slet
 4. Dejlig stemning der i drivhuset, og jeg må virkelig komplimentere dig for dine smukke kranse. Skønt at have så mange materialer i egen have, det kniber for mig.
  Rigtig god weekend

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for de pæne ord :-))Jeg elsker at binde og at finde materialer - dejligt ikke at skulle så langt! Og god weekend til dig og dine.

   Slet