lørdag den 12. december 2015

December solskin

Som dagene dog er forskellige! Den ene dag er der blæst og tung regn, og dagen efter står man op til en have badet i solskin. Som det første måtte jeg lige en tur derud - her er noget af det jeg fandt.


6 kommentarer:

 1. Hej Frede.Her er det også det smukkeste vejr...........og dejlige billeder af både den stinkende nyserod og Helleborus.
  Rigtig god dag knus Jette

  SvarSlet
 2. Jeg havde gæster, men nåede også at kigge efter Påskeklokker og nyserod. Dejligt at de allerede begynder nu.

  SvarSlet
 3. Ja vejret er meget svingende lige for tiden, og det er bestemt ikke al slags vejr der er lige spændende. I går kravlede jeg rundt i vandpytte våde staudebede og satte løg - altså på arbejde. I dag kunne jeg gå hyggetur i min egen have.
  Skønt med dine blomster, det er næsten som om et nyt haveår allerede er begyndt, når jeg ser dem :-)

  SvarSlet
 4. Kære Frede Ja det var en helt vidunderlig dag! Dejligt at se dine smukke juleroser og nyserod. Her blomstrer julerosen også i et væk. God 3 søndag i advent. Kh Tina

  SvarSlet
 5. Hej
  Hvor er den stinkende Nyserod fin. Jeg håber at mine fra de andre år har sået sig. Her blomstrer den hvide julerose, men de andre er ikke på evj endnu.

  SvarSlet
 6. Hvor er de flotte og Julerosen passer da lige til den kommende højtid. Jeg kan begynde at ane at mine primula begynder og vise deres blomsterfarve, så jeg er meget spændt på hvad der sker indenfor den nærmeste tid.
  Kh.
  Kirsten

  SvarSlet