tirsdag den 1. december 2015

Velkommen december!

Så blev det december - og tilmed med sol og stille vejr. December bliver budt velkommen med en dørkrans bundet af blød ene, krybende ene, buskbom, hekselyng, mariebær, lærkekogler, hyldegrene og oliven.

12 kommentarer:

 1. Hej Frede.Hvor er det bare en smuk og naturlig krans du har lavet.Går ud fra at du selv har leveret alle materialerne.
  Og her har solen også været fremme det meste af dagen...................men det har blæst godt.
  God dag knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det meste har jeg hentet i haven og der omkring. Jeg har dog købt hekselyngen og olivengrenene. Og tak for ordene - jeg kan rigtig godt lide at binde med det, der er lige uden for døren,

   Slet
 2. Olivengrene tror jeg da aldrig jeg har set til salg eller også har jeg slet ikke kigget efter sådan noget, men det giver bare lige det ekstra til din smukke krans.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har købt olivengrenene i min lokale Dagli'brugs - da jeg arbejdede i blomsterforretningen, havde vi dem også - og jeg har set dem i Plantorama somme tider. De er nemlig rigtig fine i mange sammenhænge, og de er ikke så julede, de fungerer hele vinteren, det kan jeg godt li'.

   Slet
 3. Flot krans med mange forskellige materialer - stille vejr har vi nu ikke mærket her, sol og vind - det var faktisk rigtig koldt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Her var det ikke specielt koldt, det var faktisk helt rart at gå langs hegnene og finde materialer - og få lidt sol i ansigtet.

   Slet
 4. Glædelig 1 december til dig, Frede.. En utrolig flot krans med mange forskellige materialer der understøtter hinanden rigtig godt. Flot velkomst til december måned og til dem der står og skal ind af døren :-)
  Kh.
  Kirsten

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for de pæne ord - det er dejligt at blive budt velkommen!

   Slet
 5. Det er en skøn krans du har bundet :-)

  SvarSlet
 6. Hej Frede, hvor er det en smuk krans :o)
  eg har skiftet blognavn og blog adresse og mistet alle mine faste læsere.
  Jeg håber du vil blive ved med at følge mig på Casa Rosen :o)
  Kh Linda

  SvarSlet