torsdag den 18. januar 2018

Et tip til lidt drømme om forår

Plantetorvet (reklamelink) har man lige nu det, man kalder et opstartstilbud! Det betyder, at du kan få 25% rabat på alle frø - tilbuddet gælder til og med søndag den 28. januar.  


Rabatten gælder for blomster-, grønsags- og urtefrø. Du kan finde hele sortimentet på linket her (reklamelink).

Jeg vil i hvert lige ind og lure lidt og drømme om forår, såning og frølinger!

6 kommentarer:

 1. Det med at så er ikke mig eller snarere at prikle, så jeg springer over :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har jo også så meget andet, Lisbeth - så det forstår jeg godt!

   Slet
 2. Uh ja...det bliver skønt at skulle i gang igen. I år har jeg dog en ide om IKKE at så så meget....haha...det er nok derfor jeg "kun" har 6 forskellige tomatsorter i år (hvis jeg husker rigtigt)
  Jeg fik dog heldigvis allerede sået en del i efteråret - i mistbænken-kassen. De skal godt nok også prikles ud på et tidspunkt, men det er noget jeg kan gøre lidt ad gangen, da der jo er jord nok i kassen :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har også en plan om ikke at så så mange sommerblomster i drivhuset, men jeg vil gerne så stauder - men lad os nu se....

   Slet
 3. Jeg har heldigvis ikke et drivhus og kun én vindueskarm, og da jeg samtidigt er en klovn til det med forspiring, holder jeg det på et minimum. Men jeg var da lige inde og kigge på Plantetorvet og var også lige ved at købe, men så overfaldt fornuften mig ;-)
  Rigtig god fornøjelse med spirerne.
  Mange hilsener, Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Forstår godt du blev fristet - men med kun én vindueskarm til rådighed, så var det vist godt fornuften vandt ;-) Men derfor kan man jo godt drømme lidt....

   Slet