fredag den 1. februar 2019

Fejring af februar


 
Velkommen til februar! Og tak for denne gang til januar - du har været lang, lang og lang. I hvert fald for mig. Det er mange år siden, jeg har været så påvirket af det manglende lys i januar, som jeg har i år. Jeg har nydt de dage, hvor solen har skinnet,og himlen har været blå, men de mørke dage har desværre fyldt mest.


Men nu er vi igennem januar. Lyset er for alvor på vej tilbage, og i morgen er det Kyndelmisse. Jeg har ikke noget imod lidt vinter med sne og frost, så hvis det skal være, så er det nu!


Jeg holder fri i dag. Der er bud fra bondemanden efter mig til udfyldelse af skemaer. Ansøgninger om målrettede efterafgrøder, som er indrettet, så det gælder om at komme først. Jeg undrer mig fortsat over det gedemarked, som nu pågår på 3. år. Det ser ud til, at vi er lykkedes med projektet igen i år, men intet er sikkert, for Fødevareministeriets side er brudt ned igen igen, og den endelige kvittering lader vente på sig. Men nu er det out of our hands!


Resten af dagen er min egen. Planen er, at komme ud og flytte lidt rundt i drivhuset - det skal gøres klar til frølinger. Det er jo med at være på forkant, hvis foråret pludselig viser sig:-) En reol er blevet til overs, og jeg tror, den vil gøre det godt som etagebyggeri for forspiringens mange potter.


Buketten i dagens indlæg er fra Bloomon. Da jeg var på kursus/workshop, bestilte jeg en levering. I dag blev buketten så leveret - lige som vi var færdige med kontorarbejdet - god timing! Hvis du har lyst til at læse om mit kursus hos Bloomon, kan du klikke her.Så skønt at modtage en æske med smukke, friske blomster. Stilkene blev lagt op efter størrelse og arrangeret i vasen - hvilken duft og hvilken glæde med så lækre skønheder her midvinter. Nu står de på spisebordet og fejrer februar!

8 kommentarer:

 1. Godt med en buket, en halv fridag og mulighed for at komme ud, ja og ikke mindst at februar er startet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det var en god start på weekenden med en ekstra dag, blomster og havearbejde. Jeg fik både sat reolen i drivhuset og klippet stauder ned. Det var faktisk ok derude!

   Slet
 2. Åj, ja, den duft, altså, når man åbner kassen fra bloomon :-)
  God februar til dig, Frede! Med masser af lys! Og i første omgang: God weekend!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er en meget luksuriøs følelse at åbne kassen - simpelthen en fantastisk duft! God weekend og februar til dig også!

   Slet
 3. Jeg kan godt lide følelsen af, at få noget kedeligt fra hånden. Og du var da særligt heldig med at buketten kom som en præmie.
  God weekend - med drivhus og buketter. Jeg bliver inde, til skyerne har løftet sig over jordhøjde.
  Mange hilsener Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det var perfekt timing! Jeg kom både i drivhus og fik klippet stauder ned - det var skønt!

   Slet
 4. Januar er en lang måned og jeg plejer også at være meget påvirket af den mørke tid, men det har ikke været så slemt i år.
  Februar er heldigvis ikke så lang og for mit vedkommende er der også en uges ferie, så må vi håbe foråret kommer til marts.
  Dejlig med en fridag, og godt der var lidt tid til overs efter papirbøvlet.
  Fin buket, den lyser op i en mørk tid.
  Med venlig hilsen
  Lene Bedstemorshave

  SvarSlet
  Svar
  1. Februar er helt anderledes - jeg har nemlig også ferie! Og så er der det med lyset - det bliver kun bedre!

   Slet