torsdag den 28. februar 2019

Jeg bli'r så glad

# Når jeg kommer ned i drivhuset og ser, at mine solhat spirer på livet løs. De blev sået i efteråret, og nu belønnes tålmodigheden!# Når jeg ser, at mine riddersporer, som også blev sået i efteråret, er ved at sætte første hold rigtige blade - så skal de snart prikles!

 
 
# Når der står en grøn staude og blomstrer. Godt nok står den i det hvide bed og er lilla, men det er en ubetydelig detalje lige nu. Jeg husker ikke navnet?
 
 
 
# Når jeg kan finde alle delene, som skal bruges til at vande haven. Både dimsen til vandhanen, ekstraslangen, sprederen og slangen - og få det hele sat op og i gang, så mine nyplantede bede kan blive vandet igennem.
 
 
 # Når jeg ser mit spejlbassin, som er ved at få den rigtig farve. Ih, hvor jeg glæder mig til alting vokser op omkring det, så det naturligt indgår i bedet.
 
# Og så bli'r jeg så glad, når solen skinner 🎶🎶🎶

8 kommentarer:

 1. Det forstår jeg godt, du har da også grund til at være glad :)

  SvarSlet
 2. Jamen, man ville da også være et skarn om man ikke blev glad for solskin og små, grønne spirer :-) (Men tænk at du skal vande ... Her sopper vi simpelt hen i vand. Det siger svup-svup når man går rundt her på grunden).

  SvarSlet
  Svar
  1. Her er det sandjord, så med mindre det lige har regnet, er det tørt! Så for lige at give alle mine nyplantede/flyttede buske lidt hjælp, har jeg sat vanderen på.

   Slet
 3. Og jeg blir glad av å lese blogginnlegget ditt. Så flotte spirer du har, jeg har flere staudefrø til spiring, men har ikke sett noen ennå. Ha en fin vinteravslutning. Hilsen Anne-Kristin

  SvarSlet
  Svar
  1. Ih, hvor dejligt at det smitter :-)

   Slet
 4. Der er sandelig også meget at blive glad for, når man, som du, evner at glædes over små grønne spirer.
  (Og at alle delene er der - Uh det kender jeg)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det med alle delene - det er stort! Normalt mangler liiige en lille studs - og ingen ved, hvor den er! Grønne spirer er det bedste lige nu!

   Slet