fredag den 8. juli 2016

Frodigt overblik

I februar lavede jeg et indlæg, hvor jeg viste haven lidt fra oven. Nu prøver jeg igen, da regnen står ned her fredag eftermiddag. Men denne gang tager frodigheden over, de fleste af de vinkler, jeg tog billeder fra sidst, dur ikke, for udsigten dækkes af blade fra de store træer.
Men et par stykker blev det dog til, de kommer her:

Her er det den nye afdeling med hostabedet og kyssebænken samt det nye staudebed.

Februar 2016

Trillebøren står, hvor jeg efterlod den, da det begyndte at regne - jeg var ved at luge under hækken. Hostabedet er ikke færdigt, som I kan se, er der bar jord! Der skal plantes et par buske, jeg overvejer stadig hvilke!

Her er det irisbedet til højre, lidt af magnolien og bedet ved vejen bagved. Det hele flyder sammen i frodigt grønt. For øvrigt er der da god plads til et bed til venstre i plænen - ja, der mangler ligefrem et bed - hmmm.

Februar 2016
 

Udover at tage billeder fra altanen har jeg fået slettet billeder fra min lidt overbelastede computer, mens jeg har lyttet til 80er musik - fra dengang mor her var ung! Husker I 'Vågner i natten' og ' Jeg tror, der er magi i luften'. Det startede egentlig med, at mine børn gik og sang ' Ridder Lykke' - den måtte vi ind og høre, og så var jeg ellers sendt ned ad memory lane! Det kan være, jeg kan lokke bondemanden til en svingom i aften....

14 kommentarer:

 1. Dejligt at se din have lidt fra oven. Her har det også stået ned i stænger og gør det endnu så den står vist på sofahygge med hundene i aften.
  God weekend.

  SvarSlet
  Svar
  1. Sofahygge er nu også okay - ind imellem!

   Slet
 2. Ja det er lige vejr til en svingom, du må se, om du kan lokke manden :)
  Jeg synes bestemt også, at der er plads til mindst et bed i den græsplæne, det må du gøre noget ved, de andre bede ser fine ud også set fra oven.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, nu kører tankerne om et nyt bed rundt i hovedet -sammen med alle de andre projekter jeg er ved at planlægge....

   Slet
 3. Det ser forrygende ud, men jeg giver dig helt ret...der mangler bestemt et bed lige der midt i græsplænen..med en masse Roser :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Roser ville være skønt, men jeg savner sådan et skærebed med alverdens sommerblomster - så det er vist i den retning det går!

   Slet
 4. Kære Frede.
  Håber at din kære mand er klar til en sving om til noget rigtig godt musik, ra den gang vi var unge.
  Det ser rigtig fint ud med de nye tiltag som du startede på engang i efteråret, og det hele ser så frodig ud.
  Jeg tænker at du har taget beslutningen om et nyt bed der hvor der mangler, for der kunne godt være et spændende bed i venstre side, lidt med farver på f.eks roser. Og jeg kender et sted hvor oserne er så flotte, så man næsten ikke kan trække vejret - JAS.
  Knus
  Kirsten

  SvarSlet
  Svar
  1. Bondemanden er som regel klar på en svingom, heldigvis, men det er godt nok ved at være sjældent, at vi danser. Øv! Men nu fylder jeg snart 50, og vi har besluttet at invitere til bal med 80er hits, så håber jeg, vennerne er klar!

   Slet
 5. Kære Frede. Smukt syn af din have, den ser simpelthen fantastisk ud. Sjovt som vi lige kan se endnu et bed et sted i haven... Jeg har været af sted og købe stauder til lige der, hvor det er sværest at slå det græs... Bed godkendt af bonden.... Så må jeg jo vedgå at de der titler på sange, ligesom startede en vis form for association hos mig. Husker du "hjem til dig og Århus".. :-)Tror vi tilhører samme generation, og hvor bliver det sjovt når vores børn pludselig begynder, at synge de der sange, som vi kender så godt... Mon du holder åben have nogen gange? Kærligst Merete

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh ja 'Hjem til Århus' var absolut et favorit hit dengang! Faktisk er jeg bange for, mit 80er mode i går var et udslag af jeg-fylder-snart-50-hvor-blev-tiden-dog-af! Det blev fuldendt af 'Topgun' i TV i aftes - hvad kan man mere ønske sig? Glæder mig til at se dit nye bed. Mine tanker går i retning af et skærebed - det savner jeg. Jeg har aldrig holdt åben have, jeg synes, min have er for simpel og hurtig overstået til det. Men hvis du alligevel kommer forbi, er du meget velkommen til at kigge ind!

   Slet
 6. Hvor er det sjovt at se hvor megen fylde der er kommet i bedene, og ja der mangler da et bed :-)
  Rigtig god weekend.
  Kærlig hilsen Anette

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er også lidt overrasket over, at det alligevel er blevet til en hel del fylde hen over sæsonen - det går alligevel stærkt!

   Slet
 7. Mon du fik dig en sving om i aftes:-) Hvor ser det godt ud med de nye bede, og jeg er altså imponeret over hvor hurtigt det gror til. Må da også give dig medhold i at der godt kunne bruges et bed mere:-))

  SvarSlet
  Svar
  1. Faktisk faldt vi i en 80er film i aftes - så vi blev i det nostalgiske hjørne! Vi så jo 'Topgun', den var det helt store hit dengang! Ja, det går overraskende stærkt med at få fylde i bedene, så det må afgjort være tid til at skabe et nyt bed lige der, hvor det helt oplagt mangler et!

   Slet