torsdag den 14. juli 2016

Lidt men godt

Der blomstrer hele tiden noget nyt i haven på trods af regnvejr. I går meldte vejrudsigten om 3 hele tørvejrsdage her, men det blev kun til 1! Dagen i dag startede med regn, så intet nyt. Bondemanden er ved at være utålmodig, han vil gerne høste - så bliver han, som løven i et bur.

 Persillen har den fineste skærmblomst - her sammen med akelejer og lodden løvefod
 
 Havehortensiane 'Annabelle' har ikke så stor blomstring i år, jeg var meget hård ved den i efteråret, fordi jeg skulle bruge nogle aflæggere - men blomsterne er lige så fine, som de plejer
 
 'New Dawn' - jeg plantede 2 nye i foråret som erstatning for 2, som mistrivedes - de har været angrebet af noget udyr, men nu blomstrer de endelig
 

 Liljerne i det hvide bed er begyndt at røre på sig - de lyser godt op
 
En selvsået valmue i en meget flot mørk farve. 

10 kommentarer:

 1. Det er da utroligt med det vejr, jeg kan godt forstå, at bondemanden bliver utålmodig, hvis kornet er klar til at blive høstet. Her har vi indtil videre haft tørvejr i 1½ dag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Skønt I har haft mere end et døgns tørvejr - ja bondemanden er ved at være ret utålmodig, også fordi der ikke rigtig er tegn på forbedring af verjsituationen.

   Slet
 2. Her har det også småregnet. Ingen tvivl om, at det danske vejr gør høsten til en megastressende periode.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, vejret er en afgørende faktor her - mangel på regn kan vi kompensere for, men når det gælder tørvejr, kniber det gevaldigt med at kunne selv!

   Slet
 3. Fin persille blomst:-) men også det andet er fint! Let at forstå din bondemand! Her har det også småregnet, men har trods alt kunnet være en del ude:-))

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er ret vild med den persilleblomst - jeg skal vist have noget persille ud i bedene, så det kan blomstre til næste år!

   Slet
 4. Fine billeder af persilleblomsten, den er så sød. Uha det er ikke nemt at være bondemand i det her vejr og være afhængig af vejret.
  Jeg er så vild med hortensia AnneBelle, min er så flot som aldrig før i år så der er da nogen der har glæde af regnen.
  Rigtig dejlig aften til dig.
  Kh Linda

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, både persille blomsten og AnnaBelle er fin - dejligt med den slags, som trives i den danske sommer!

   Slet
 5. Skønne billeder du viser.
  Jeg gad godt en AnneBelle...er vild med farven, men jeg har IKKE plads. (NØj, hvor er jeg træt af at sige/skrive det!) Har sådan lidt for sjov snakket med naboen om at leje noget af deres jord. De har en KÆMPEhave...men jeg må hellere lade være....har vist rigeligt at se til.

  SvarSlet
  Svar
  1. AnneBelle er fantastisk - blomstrer længe! Det lyder godt nok forjættende med mere have, jeg er sikker på, du ville få noget forrygende ud af det!

   Slet