tirsdag den 5. juli 2016

En anbefaling


Vi er lige hjemkommet fra en skøn ferie i det sydfynske - jeg er sågar blevet solskoldet.... Der kommer billeder senere fra den fantastiske tur, for der er også et par anbefalinger....
Men dette indlæg skal handle om et besøg hos Blomstertøsen!


Lige før vi tog af sted på de 3 dages ferie, landbruget levner familien om sommeren, var jeg så heldig at besøge blomstertøsens have. Hele uge 26 arbejdede jeg, og min mellemste datter var på Summer School på Den Internationale Skole i Ikast - 60 km hjemmefra og 80 km fra mit arbejde i Vejle! Det var vi selvfølgelig klar over, inden vi meldte hende til, og heldigvis fik vi en veninde med. så vi kunne skiftes til at køre. Det har været et godt boost til datterens engelsk!
Men fredag skulle jeg køre begge veje, og jeg bestemte mig for at blive i området dagen igennem, og så lå det jo lige for at lave en aftale med Rita i Blomstertøsens have!


Og sikke en oplevelse! Lige fra jeg kørte ind i indkørslen, til jeg 2 en halv time senere forlod haven, var det en oplevelse uden lige. Mødet med Rita var fantastisk, og vi var også en tur på kirkegården for at hilse på Niels.

Haven er en stor sanseoplevelse af stauder og træer, og man bevæger sig rundt på små stier, hvorfra man kan nyde det hele. Til sidst bliver man slubbet løs i salgsbedene, hvor der er mange fristelser - jeg fik i al fald mit lille bagagerum fyldt!

 Et udpluk af salgsbedene, hvor fristelser står i kø!
 
Børnehaven bugner af lækkerrier, og jeg fik lov at få en fin, hvid/grøn solhat med hjem herfra.

 Ritas have er frodig og meget lækker - også i køkkenhaven
 
 Foran de to skure er der et dejligt haverum med grus, fliser og skønne vækster
 

Et lille glimt af Rita i den skønne have
 
 
Tusinde tak til Blomstertøsen Rita, fordi jeg måtte besøge dig - det var et meget inspirerende og hyggeligt møde. I morgen skal jeg i gang med at plante de lækre stauder, jeg fik med hjem - jorden er i al fald godt gennemvåd efter en regnfuld dag!

7 kommentarer:

 1. Ja det er en ordentlig tur at køre hver dag, godt du kunne besøge Rita en af dagene, det er en skøn have at besøge, og det er nemt at blive fristet. God plantning i morgen.

  SvarSlet
 2. Smart at putte et havebesøg ind i programmet, - og sikke et havebesøg. Den bliver lige skrevet på ønskesedlen! :O)

  SvarSlet
 3. Tak for besøget. Ja tiden fløj af sted og vi snakkede og snakkede som om vi havde kendt hinanden altid, det var bare så hyggeligt med besøg og at få sat ansigt på en af dem jeg kender her fra bloggen.

  SvarSlet
 4. Ja det er bestemt en have og et dejligt menneske at besøge:-))) tænk at du er blevet solskoldet, syntes næsten ikke solen har været fremme, måske det er dig der har suget al solen til dig;-)

  SvarSlet
 5. Dejligt at I havde godt vejr på jeres korte ferie, forhåbentlig kan I tage ferie på andre tidspunkter :) Tak for reportagen fra Ritas have, der ser helt overdådigt ud.

  SvarSlet
 6. Ohh så grönt och blommigt! Härliga bilder...
  Ha en skön sommardag!
  Kram Titti

  SvarSlet
 7. Kære Frede Sikke et skønt indlæg, det er også et af mine store ønsker, at komme over og besøge Rita. Hvor ser der bare skønt ud. Knus Tina

  SvarSlet