søndag den 31. juli 2016

Mini pergola - 2. del


Hele dagen i går lørdag blev brugt på mini-pergola-projektet. Der blev malet, gravet, målt og savet - og nu står den der: min mini pergola!
 Den er ikke helt tydelig her i aftensolen, men jeg er så glad for resultatet!
 
 Den skal males en gang til, og så skal der laves bede og plantes ved den
 
Bondemandens udsigt er intakt
 
 Jeg er lidt stolt over, det lykkedes mig at lave den selv - men min mellemste datter hjalp heldigvis med at holde stolperne, da de skulle placeres, ellers tror jeg ikke, jeg var kommet i mål med at få det hele i vater på alle leder og kanter.
 
Jeg tror, min mini pergola kommer i mål som rumopdeler og så sandelig også med at bidrage med noget højde.

 
 

5 kommentarer:

 1. Hold da op hvor er du dygtig, godt klaret på en dag. Bent går meget op i, at få stolperne ordentligt i jorden, hvordan har du klaret det? Det er ikke godt, hvis den vælter med roser og det hele i en storm. Det ser meget solidt ud og pynter i haven, så vi satser på, at den bliver stående.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hmmm, ikke noget særligt, er jeg bange for. Håber da, den bliver stående. Stolperne er gravet ned i 80-95 cm dybde (der er lidt niveauforskel), der er stampet meget grundigt omkring dem, men min bondemand mente, det var overkill med beton - det bruger vi vist ikke her ;-) Måske bliver jeg klogere i den første den bedste storm....grimme billeder jeg får på den indre skærm! Jeg krydser fingre!

   Slet
 2. Det ser rigtig godt ud, og flot at du har klaret det selv - og det ser meget lige ud, hvilket jo er enormt vigtigt:) Højden ser fin ud - det kan hurtigt blive for lavt! Jeg tror, du får meget glæde af din pergola:)

  SvarSlet
 3. Ihhh, og øj da også fedt, hvor er det godt klaret, kæmpe tommel op og stort TILLYKKE med det FLOTTE resultat. Det ser godt ud der hvor den er, og et spændende element i din have. Så jo også tegningerne fra i går, og de ekstra roser du nu har dig:-) (er altså lidt bagefter med kommentarer;-)
  Hyg dig og tænker- hvor må du nyde at kigge på det nye tiltag

  SvarSlet
 4. Hej Frede.Du kan roligt være stolt af dig selv.For din lille pergola ser da bare godt ud.Og jeg kan lige se den for mig med skønne roser og klematis op af stolperne.
  Rigtig god søndag Knus Jette

  SvarSlet