torsdag den 9. juli 2015

Fantastisk blomstring

Min gamle hvide rose, som jeg ikke ved, hvad hedder, blomstrer overdådigt i år - og dufter! Vinden og regnen er dog meget hårde ved den, men den er skøn alligevel.


Blomsten er skøn i alle stadier
Og fik jeg sagt, at duften er uovertruffen?

10 kommentarer:

 1. hej Frede.Skøn rose du viser........................og vejret er også slem ved alle mine roser.Har lige været en runde i haven.Og der er flere knækkede grene på mine roser.-Lidt ØV.
  Håber da snart vi får det gode vejr tilbage.
  God aften knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, vinden er hård ved det hele - går tur i haven med strips i lommen til nødhjælp! Det ville være skønt med noget mere sommer!

   Slet
 2. Den er meget smuk - der er noget ekstra fint over hvide roser synes jeg.

  Ja, uf for et efterårsvejr.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har det som dig - der er noget særligt over hvide roser. Denne rose fandt jeg som en lille pind efter flere år i haven, fordi orkanen tog toppen af nogle træer, og vi var nødt til at lægge lidt om - den stod i noget skidteras. Den fik lov at overleve, og heldigvis for det, for den er godt nok skøn!

   Slet
 3. Sikkert en fin historisk rose, der kun blomstrer en gang, men hvor er den fin. Det er synd for os og vores roser med den frygtelige blæst.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, den blomstrer kun den ene gang, og bagefter bliver løvet ret kedeligt, men pyt - vi glæder os over den lige nu :-) Ja, det er godt nok ærgerligt med den stride blæst.

   Slet
 4. Duftende roser er noget af det bedste :)

  SvarSlet
 5. Et smukt syn og hvor er der mange roser på den.
  Jeg var ude i går og plukke nogle af mine rosenhoveder af, inden de gjorde det af sig selv i stormen. Nu ligger de fint i et vandfad og pynter mit køkken.
  God dag til dig.
  Klem Lonni

  SvarSlet
  Svar
  1. God ide at plukke lidt ind af roserne, for det er hårdt for dem derude!

   Slet