søndag den 26. juli 2015

Status dagen derpå

Vi fik 34 mm hen over hele døgnet og en del blæst. Regnen gjorde godt, og blæsten fik ikke held med at ødelægge noget - så her blev det ikke så slemt.
 
Jeg var lige en tur rundt i haven i går i et hul i skyerne - dahliaerne så ud til at nyde regnen
 
Lige så med Piilu med de mange knopper

 
I dag var dagliljer sprunget ud i det gamle staudebed

 
Også knopperne i Piilu er sprunget ud

9 kommentarer:

 1. Skønne billeder og dejligt at blæsten ikke fik magt som den ellers har agt :) Her er min deutzia vist knækket, den højeste og tykkeste af grenene...det må jeg have set nærmere på, men ikke nu.
  Jeg har knoklet løs i krearummet...det har taget timer og jeg mangler stadig en smule, men nu GIDER JEG IKKE MERE...og holder resten af dagen fri. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Lyder dejligt med et krearum - også selvom der skal ordnes og ryddes op ind imellem :-) Og skønt, når man når til at holde fri for den slags pligter!

   Slet
 2. Hej,
  Smukke regnvejrsblomster du viser.
  Smukke Piluu

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, Piilu er skøn og smuk lige nu.

   Slet
 3. Hej
  Sådanne dejlige billederne med masse af frodighed skønt.
  Jeg har idag været på planteskolen og købt clematis piilu. Og her kan jeg jo se hvordan den ser ud når den er rigtig i gang. Det glæder jeg mig til at min også engang til næste år kommer til at se sådan ud.
  Kh.
  Kirsten

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg plantede mine Piilu sidste forår, så jeg synes, de kommer hurtigt efter det! De står i et skovbed med meget skygge, så de er nok lidt sent på den. Men de er absolut med til at skabe den frodighed, som jeg holder så meget af. Jeg har lige været inde omkring din fine blog - den glæder jeg mig til at følge!

   Slet
  2. Kære Frede
   Du er hjertelig velkommen.
   Jeg har planlagt at plante de piilu´er nede i baghave, hvor de både får sol og skygge. Det gør ingen ting hvis de bliver lidt forsinket i deres blomstring da de så kan følge efter de andre.
   Kh.
   Kirsten

   Slet
 4. Hej Frede Det ser ud til at dine planter har nydt godt af regnen. Flot Piilu, jeg satte en i foråret men ikke så snart den var kommet i jorden fik den visnesyge. Håber den kommer sig, har fået lidt Atamon vand. Kh Tina

  SvarSlet
  Svar
  1. Ærgerligt med visnesyge, jeg håber, du trods alt for glæde af din Piilu, for den er godt nok fin, synes jeg.

   Slet