søndag den 19. juli 2015

Lækkerier

Jeg har bundet kranse af yndlingsstauden Lodden Løvefod. Den friske limegrønne farve  og alle de bittesmå blomster giver et fantastisk look. Jeg er i al fald solgt!


Jeg har bundet nogle stykker i år, én til mig selv, som allerede hænger på bagdøren. Den tørrer bare fint ind uden at falde sammen.

I dag har jeg bundet 2 små til buret ved den nye bænk. Det er ved at være sidste udkald, før de bliver brune i blomsten, så nu tror jeg, at jeg klipper dem alle tilbage og håber på et gensyn lidt senere på året.10 kommentarer:

 1. Godmorgen Frede.Hvor er de fine dine små kranse..............................går ud fra at du har bundet dem på halmkranse ?
  Og de lyser dejligt op i dit bur.
  Rigtig god søndag knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du ha', Jette - de er bare bundet på en ståltråd/bonzaitråd, så kan man selv bestemme, hvor store de skal være!

   Slet
 2. Hej Frede, hvor er de søde :o) nu sidder jeg og bliver helt ærgerlig over at jeg var så hurtig med saksen for et par dage siden. Så må jeg huske at binde kranse til næste år.
  Forsat god søndag fra Linda

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg synes jo også, de er fine - jeg må huske dig på det lidt før næste år, så du får dem brugt!

   Slet
 3. Hej Frede Hvor er de bare skønne de kranse, men løvefod er bare fantastisk. Vidunderlig farve, så flot! Kh Tina

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, farven er fantastisk - og det er stauden også - min absolutte yndling! Dejligt man kan gemme den lidt på denne måde.

   Slet
 4. Jeg har foreslået lidt roser til dig på min blog i kommentaren, du må hellere kigge efter :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Lisbeth - jeg tjekker fluks! Du er en sveske!

   Slet
 5. Hvor er de fine :) jeg har netop klippet alle mine løvefødder ned og smidt det hele væk.... Nå, men er nok heller ikke så kreativ som du, så jeg nyder dem her hos dig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Du nyder bare frk Anemone - ja, vi er jo nødt til at klippe, men jeg bryder mig ikke om det! Måske nøjes jeg med nogen af dem....

   Slet